Без Hidden Orchestra преди Tricky на концерта утре


Без Hidden Orchestra преди Tricky на концерта утре

4209

EventEase съобщават, че за огромно съжаление шотландската група Hidden Orchestra няма да излезе на сцената в зала 3 на НДК утре, 9 април.

Както MySound.bg извести, именно тази формация, забъркваща по нетрадиционен начин джаз, класика, хип- хоп, дръм-ен-бейс и рок, трябваше да се изяви преди хедлайнъра на вечерта - Tricky (Трики).

Авангардният оркестър е претърпял тежка катастрофа на сръбската магистрала преди два дни. За щастие всички членове са живи, но някои от тях са с нелеки наранявания. Групата обяви, че отменя всички предстоящи концерти от турнето, но текат преговори по пренасрочване на датата.

Организаторите от EventEase се извиняват на феновете на бандата и се надяват възможно най-скоро да доведат виртуозния джазов квартет отново в България.

Ето и официалното писмо, което мениджърът на Hidden Orchestra изпрати до EventEase вчера:

"Скъпи организатори,

За съжаление, групата претърпя много лоша автомобилна катастрофа вчера близо до Белград на магистралата на Сърбия. Членовете на бандата имат лоши наранявания и травми, за които се наложи сериозна лекарска намеса. Барабанистът не може да използва едната си ръка, а звуковият инженер е приет в болница. Бусът, с който се предвижваха, е разбит, а инструментите им са трайно повредени. В момента групата се занимава с адвокати, болница и полиция. За съжаление, нямаме друг избор, и ще се наложи да отменим всичките си предстоящи участия от турнето.

Артистите биха искали да пренасочат участието си за друга дата, но това ще може да се обсъди в близките дни".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички