Шеф на музикална телевизия оценява най-добрите български диджеи


Шеф на музикална телевизия оценява най-добрите български диджеи

4216

Изпълнителният директор на BG Music Channel Денис Касъмов ще оценява най-добрите български диджеи в националния конкурс за SPS DJ 2014.

Надпреварата по традиция се провежда в Пловдив и Стара Загора в две вечери - неделя и понеделник (27 и 28-и април).

Редом до музикалния бос ще журират някои от най-популярните имена сред диджеите у нас - DJ Stiven, DJ Tony G, DJ George, DJ Paragraff22, DJ Sunny и DJ Tisho MC.

Първата вечер е предоставена на диджеите в следните стилове: freestyle, dance, retro, commers, black, electro и всички познати стилове в областта на западната музика.

Началото на конкурса ще бъде от 15.00 часа с предварителен кръг, на който ще се явят всички желащи за участие, журито ще пресее кандидатите, като до участие ще бъдат допуснати всички, показали необходимите умения. В полунощ ще бъде дадено началото на финалния кръг, на който участниците ще имат възможност да докажат качествата си в конкуренцията за палмата на първенството.
    
По традиция директно за финала се класира победителят от предната година, като му се предоставя възможност да защити титлата си. Журито ще оценява майсторите на пулта по шестобалната система според тяхното представяне, музикална селекция, техника на работа и контакт с публика.
    
След като всички диджеи приключат своето предварително участие, журито ще определи 6 (шест) диджея, които ще се представят на финалният кръг. Класираните на финал ще имат право да си изтеглят дискове с музикална селекция, предварително направена специално за конкурса от журито. С тези дискове участниците ще се представят на финала.

Конкурсът ще бъде заснет и излъчен в ефира на BG BG Music Channel през май.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички