Ралица Бежан, Лео и Йоана Буковска пеят в подкрепа на децата


Ралица Бежан, Лео и Йоана Буковска пеят в подкрепа на децата

3853

Благородна кауза събра актрисите Ралица Бежан, Йоана Буковска, Мариана Йотова, Лара Златарева, по-известна като Кака Лара, сестрата на Део - Марина Драгомирецкая, актьора Филип Аврамов и чаровния италианец Лео да пропеят заедно.

Те се обединиха срещу насилието над деца. А най-добрият начин хората на изкуството да дадат гласност на един наболял проблем и доколкото могат да намалят процента му, е чрез песен.

Работното заглавие на съвместното им парче е "Мое мъничко дете". Музиката и аранжиметът са на Алекс Нушев. Идейният инициатор е пеещата актриса Ралица Бежан, чийто глас добре разпознаваме от редица сериали и кинопродукции, както от концертни и авторски музикални проекти. Текстът е написан в приятелска атмосфера от Ралица Бежан, Диана Милушева, Йоана Буковска и Георги Гюров. Освен гласовете на актрисите и шоумените, в мелодията чуваме и малките вокалисти от Dstars.

Песента ще бъде изпълнена по време на два концерта в центъра на столицата, единият от които на голямата естрада в Борисовата градина. Предстои заснемане на видеоклип, в който всички участници са се съгласили да заснемат своите собствени или на близките си деца.

Според данни на Държавната агенция за закрила на детето всяко трето дете в България е жертва на физическо насилие, а всяко осмо - на сексуално.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички