Радослав Парушев и Koka Mass Jazz представят Отвътре


Радослав Парушев и Koka Mass Jazz представят Отвътре

3986

Радослав Парушев ще отбележи 10 години от писателската си кариера и ще представи най-новия си роман "Отвътре" на официална премиера в столичния клуб Opera Café на 4 юни.

Музикалният съпровод към творбата на популярния писател е поверена на родните авангардисти Koka Mass Jazz.

Това е първата жива среща с публиката и "физическа" премиера на Парушев от 2009, когато презентира новите си книги в своя YouТube канал. С хиперактуалните си теми, с характерния си висок литературен стил и безкомпромисен, агресивен език, Парушев, известен както с предишните си шест книги (сред тях  - "Никоганебъдинещастен", "Животът не е за всеки", ) така и с откровените си пристрастия към Достоевски, Еко и Борхес, този път прави и сериозна заявка за бестселър.

В новия му роман всичко е възможно, точно както в живота няма невъзможни неща. Всичко зависи от избора на човек, а чрез всеки негов избор разбираме какво има той в сърцето си, какъв е той отвътре. А дали и ние бихме постъпипли като него? Отговорите на тези и много други въпроси, както и откъси от книгата, ще бъдат представени от 19.00 часа на 4 юни.

"Левски, Осама Бин Ладен, български телевизионни сериали, любовна история, Трета световна война и затворническо порно - миксирани арогантно, забавно и майсторски в един квазиутопичен коктейл, какъвто само Радослав Парушев би могъл да създаде. Този роман е както безкомпромисен разрез на обществото ни отвътре, така и тежко паве в развалените зъби на българския шоубизнес", с тези думи писателят Захари Карабашлиев определя определя книгата, която излиза в каталога на издателство "Сиела".




Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички