Глобална музикална фиеста завладява Терминал 1 тази събота


Глобална музикална фиеста завладява Терминал 1 тази събота

4264

Тази събота, 7 юни, столичният клуб "Терминал 1" ще се превърне в център на музикалната култура от различни части на планетата, давайки начало на нова поредица от събития - Global Dancefloor Fiesta.

Една от причините за това е загрявката за първия фестивал в света, финансиран от своите посетители, а именно Goulash Disco Festival, провеждащ се за втора поредна година на остров Вис, Хърватска. И през 2014-та ориентираното към global beats събитие ще представи голям брой диджеи и групи, а "Терминал 1" ще се присъедини към поредицата от подгряващи партита из цяла Европа с концерт и диджейски сетове тази събота.

Музикалната насоченост на предстоящото парти ще бъде в духа на хърватския фестивал - реге, кумбия, дръм-ен-бейс, балкан бийтс, джънгъл, ска и пъстра селекция от други стилове. Вечерта ще протече в три части с обща продължителност от над седем часа - две диджейски серии и концерт на румънците Popa Sapka.

Вратите на клуба ще отворят в 21.00 часа директно с тематичен сет, а лайв частта започва в 23.00 ч.

Международният лайн-ъп на събитието на 7 юни ще представи както познати имена, така и нови за българската аудитория изпълнители. Както MySound.bg своевременно извести, румънците  Попа Шапка ще свирят за първи път от три години в София, представяйки новия си сингъл "Perfect Мan" в комбинация с добре познатите на публиката песни от първия албум "Amerika-Evropa". След тях на сцената ще се качат участвалите на Goulash Disco Festival 2013 словенец Haris Pilton (познат и от феста "Беглика") и италианец Petrol Molotov за експлозивни сетове, смесвайки разнообразни стилове.

Вечерта ще бъде открита от момчетата от Broject Musick и закрита със сет на селектор Lazy Face, водещ на радиошоуто Jamaica Air Force.

Билетите за се разпространяват в мрежата на Eventim.bg на цена от 6 лв. в предварителна продажба, както и на самата дата и място. Каси: "Пикадили", "Германос", "Офис 1", "На тъмно", "Usit Сolours", "Технополис", "Техномаркет", OMV, Билетен център НДК, "Арена Армеец", "Строежа".

Препоръчва се предварителното закупуване на билети.

Goulash Disko 2014 - Before movie
http://www.youtube.com/watch?v=_Hdv9gGAHyQ

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички