Латино оазис отваря врати в Свети Влас


Латино оазис отваря врати в Свети Влас

4044

Родното Черноморие ще има свой латино оазис.

La Cubanita отваря врати в Свети Влас с екзотичното име La Cubanita En El Mar.

Заведението се намира на централния плаж - на брега на морето, и открива с грандиозно парти на 6 юни (петък). За доброто настроение на гостите ще се погрижат музикантите от Banda Del Padre и танцови двойки, носители на международни титли от латино състезания.

На партито ще има много изненади, а настроението ще ескалира с впечатляващи фойерверки на фона на красивата морска шир. Сред гостите се очакват много от големите имена на българската журналистика и култура – Иван Гарелов, Мартин Карбовски, Антон Хекимян, композиторът Стефан Димитров, Любен Дилов-син, проф. Знеполски и мн.др. Всички те ще присъстват на четвъртите годишни награди за телевизионна журналистика "Свети Влас", които ще бъдат раздадени в курорта следващия ден.

На откриването ще присъства и една от призьорките на "Мис България" 2013 Даниела Неделчева, придружена от други популярни красавици, както актьори, като Тодор Дърлянов (Тео) от сериала "7 часа разлика" и други.

Концепцията на La Cubanita  En El Mar е добре позната от наложената марка в София - латино ритми, вкусна кухня, изкусителни таньорки, както и  постоянна програма с едни от най-големите имена на българската сцена – Дичо, Поли Генова, Mango Duende, Калин Вельов, Веси Бонева и много други.

Тъй като се намира на морския бряг, заведението ще акцентира повече на средиземноморските коктейли и специалитети.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички