Провокации за Фестивала на цветовете


Провокации за Фестивала на цветовете

3879

Дивна отправи истинско творческо предизвикателство към всички ученици от София.

Актуалната певица, която е сред участниците във Фестивала на цветовете, провокира със специално видео конкурса "Моето цветно училище", организиран като част от първото българско издание на събитието.

Както е известно, популярната индийска традиция Холи ще събере за първи път у нас всички почитатели на индийската култура и положителните изживявания на стадион "Академик" на 21 юни.

Колоритната инициатива, подкрепена от Нова телевизия и Vbox7.com, провокира изобретателността и екипността на учениците, които трябва по нестандартен начин да разкажат защо искат именно тяхното училище да се преобрази в нови цветове. Най-убедителното видео, качено в сайта на партньорите от Vbox7.com, ще донесе на своите създатели награда. Една от стените на тяхното училище ще бъде изрисувана от организаторите, а пъстрите цветове ще пренесат веселото настроение на Холи в училищния двор.

Желаещите да се включат в конкурса могат да качат през своя профил във Vbox7.com кратко видео с клип, колаж, интервю, песен, стих или друг интересен начин, по който да представят своята идея. Може да ползват както уеб версията на сайта, така и мобилното приложение на Vbox7.com, а след като видеото е онлайн, трябва да изпратят линк към него на пощата на Фестивала на цветовете – colorfestival@abv.bg. Училището – победител ще бъде обявено на 16 юни.

На стадион "Академик", освен музикални емоции с DJ Sash, Rusko (на снимката), The Offenders и другите чуждестранни и български изпълнители, ще има още много силни преживявания, игри и забавления. В специално обособена арт зона посетителите ще могат да вземат участие в различни активности и състезания.

Rusko е сред най-емблематичните имена на световната дъбстеп сцена. Миксирал е хитовете на едни от най-популярните артисти към днешна дата - Jay-Z, The Prodigy, Skunk Anansie, Lady Gaga, Kelis, Basement Jaxx. През 2013 британският диджей и продуцент издава трака "Take Off" с участието на Jay-Z.

Rusko (или Кристофър Уилиям Мърсър) е роден в Англия на 26 януари 1985. Завършва музикалния колеж в родния си град Лийдс и по-късно се мести в Лондон, където започва работа с лейбъла Sub Soldiers и стартира дългогодишно партньорство зад пулта с една от най-значимите фигури в света на дъбстепа – Caspa – диджей и продуцент, основател на някои от най-влиятелните лейбъли в жанра (Storming Productions, Dub Police, Sub Soldiers). В този период двамата създават редица тракове като "Cockney Thug", "Jahova", "Lions Paw" и др. Освен с лейбълите на Caspa, Rusko работи и с други издатели - 2nd Drop Records и Mad Decent. През октомви 2012 Rusko обявява, че планира да пусне музиката си безплатно, вместо да подписва отново с Mad Decent, издателите на част от най-големите му хитове "Hold Оn", "Wo Boost", "Everyday", "Somebody Тo Love", с което влиза в конфликт с лейбъла. "The Kapow" (EP) е първият самостоятелнo издаден проект Rusko. Артистът се присъедини към лейбъла на Skrillex - OWSLA, миналата година.

Фестивалът на цветовете е обвързан с популярната индийска традиция за празнуване на пролетта, любовта и толерантността чрез силата на багрите.

Билети за предстоящото българско издание на Фестивал на цветовете могат да се закупят в мрежата на Eventim в цялата странa на цени от 43 лв. (включващ една торбичка с цветен прах), 53 лв. (включващ пет торбички с цветен прах) и 63 лв. (включващ 9 торбички с цветен прах). Поради големия интерес продължава промоцията, в която може да бъде закупен пакет от три билета на обща стойност 105 лв., включващ и 3 торбички цветен прах.

Торбичките към всяка категория пропуски ще се получават на самия фестивал, а на място посетителите ще могат да закупуват и допълнително количество цветове: 1 торбичка с цветен прах ще струва 4 лв., 4 торбички – 10 лв., а 9 торбички – 20 лв.

Фейсбук страницата на Фестивал на цветовете:

www.facebook.com/HoliColourFestivalBulgaria

Фейсбук страницата на събитието:   

https://www.facebook.com/events/816197881730307/?ref=22

Линк към уебсайта на Eventim за продажба на билети:

http://www.eventim.bg/bg/bileti/festival-na-cvetovete-sofia-academik-stadium-351259/event.html#

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички