Тони Стораро и Василис Карас на една сцена в Пловдив


Тони Стораро и Василис Карас на една сцена в Пловдив

7567

Тони Стораро и гръцката легенда Василис Карас се изявиха на една сцена в пловдивския клуб Galaxy Live она вечер.

Звездата на Diapason Records не можа да скрие вълнението си от поредната среща със своя любимец. За радост на многобройните гости в заведението двамата направиха импровизиран дует, а докато Човекът-глас пя, гостът даже танцува.

Изпълнителят на "Ти не си родена за сълзи" винаги е споделял, че най-любимият му певец, от когото винаги се е учил, е Василис Карас. Преди години двамата се срещнали за първи път и оттогава са се виждали неведнъж. Ето защо при участието на гръцката звезда в пловдивския клуб, той покани Тони Стораро да пеят на една сцена. Легендарният изпълнител представи българския си колега с думата "приятел". В знак на уважение пък Стораро запя изключително популярната песен от репертоара на гърка "Den pao pouthena". Карас толкова се зарадва на изпълнението, че дори затанцува зейбекико, свидетелстват очевидци. Това е нещо, което той обикновено не прави и със сигурност е доказателство за колегиалното му уважение и приятелско отношение към българския поп-фолк ветеран. След това в импровизиран дует певците представиха и други известни парчета.

Срещата между двамата продължи и след сценичната изява. Изпълнителите опитаха вкусни български гозби и си говориха дълго до ранните сутрешни часове. "Толкова много се вълнувам винаги, когато се срещам с него. Не мога да опиша какво е чувството да седиш до човека, когото винаги си боготворил, да си близо до своя идол, до този, от когото си се учил цял живот", сподели развълнувано Големия Тони. "В знак на огромното ми възхищение и обич към него му поднесох скромен подарък. Една красива запалка, която да му напомня за мен. Избрах му я, тъй като той пуши доста - по няколко кутии цигари на ден", сподели още звездата на Diapason Records.

На сутринта Тони Стораро лично изпрати Василис Карас по пътя към дома с обещанието, че скоро ще отиде да гледа неговата програма в бузукито в Солун, където се изявява в момента.

Видео с Тони Стораро и Василис Карас в клуб Galaxy Live - на:

https://www.youtube.com/watch?v=C4t9U88VHhM

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички