Tori Amos пристига с рояла Bösendorfer 280 за концерта си в София


Tori Amos пристига с рояла Bösendorfer 280 за концерта си в София

3871

Tori Amos идва за концерта си в София заедно с най-добрия си приятел - Bösendorfer 280. Това е роялът, на който именитата американка свири на турнето по представяне на новия си албум "Unrepentant Geraldines".

Както MySound.bg нееднократно писа, Tori Amos ще изсвири някои от парчетата в него, както и по-важното от дискографията си дотук,  в зала 1 на НДК на 20 юни.  

Британците Hannah Lou и Trevor Moss ще подгреят публиката за появата на Tori, информират организаторите на концерта - EventEase.

Американката каца у нас в деня на изявата. Виенският роял, който ще бъде специално транспортиран за концерта ѝ в София, е сред най-висок клас музикални инструменти в целия свят. Пианото се отличава с мощен басов регистър, широка динамична амплитуда, както и перфектната механика, които ще помогнат на Tori да разгърне виртуозните си възможности в пълен блясък.

В специално интервю за екипа на EventEase тя сподели, че въпросното пиано е най-близкият ѝ приятел, който знае всички нейни тайни. Ако роялът "проговори", ще може да разкаже  истории, които Tori изживява и споделя само с него по време на емоционалните си музикални изпълнения. Истории, които родните почитатели ще могат да чуят на живо този петък.

Освен за дъщеря си, пианото и новия албум, енимгматичната американка довери някои от личните си мисли и убеждения по различни актуални житейски теми. Тя сподели, че според нея основният проблем, който спира хората да стигнат до там, докъдето мечтаят, е страхът им от поемане на отговорност.

"Намирам за основен проблема с нежеланието за поемане на отговорност. Хората се страхуват да чувстват и да бъдат искрени, защото ги е страх от поемане на отговорност за действията и мислтите им. А аз смятам, че поемането на отговорност е това дело, което ти дава най-голяма сила и свобода в живота. Да бъдем отговорни към другите, но на първо място към самите себе си. Да си признаем, че в разговора, който току-що сме провели с някого, е имало начин да бъдем една идея по-честни и лоялни, да признаем, че и ние сме проявили нетърпение и натиск. Не е бил само другият. Трябва да бъдем много внимателни – ако постоянно е "някой друг", ако винаги е: "Той беше, тя беше, те го направиха". и никога не е "Аз бях", тогава постоянно се опитваме да избягаме от отговорност. А да си отговорен е най- силният ход, който можеш да предприемеш. Става дума за собственото ти присъствие в настоящето. Трябва да си тук и сега – да признаваш и следиш постъпките си. Да си тук сега е най-могъщото място, на което можеш да попаднеш. Понякога може да е малко болезнено. Честността често е трудна за преглъщане, но преглътнеш ли я веднъж, тогава започваш да се чувстваш много по-добре. Започваш с тези малки стъпки към промяната на самия себе си. Тази промяна, която ще ти осигури живота, за който мечтаеш. Не е вярно, че хората не се променят. Можеш да се промениш – просто трябва да го искаш!", убедена е Tori, която е от малкото алтърнатив рок артисти, ползващи пиано като основен инструмент.

Билетите за концерта на Tori Amos в София са в продажба в Билетен център на НДК, онлайн в цялата страна в мрежите на Еventim.bg (Germanos, "Пикадили", OMV, "Техномаркет" и други) и Ticketprotal.bg (книжарници Booktrading, Office 1 и други) на цена от 50, 60 и 70лв. за партер 1 и 90 лв. за оркестрината.

Следете събитието на:

https://www.facebook.com/events/742375912450687/

Tori Amos Facebook page:

https://www.facebook.com/toriamos

Trevor Moss & Hannah Lou Facebook page:

https://www.facebook.com/pages/Trevor-Moss-and-Hannah-Lou/123041362940

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички