Summer Session Concerts носи още изненади!


Summer Session Concerts носи още изненади!

4167

След няколко концерта, заредени със свежи емоции от невероятните гласове на Вика Куприна, Milenita & Funky Miracle и Мария Илиева, поредицата Summer Session Concerts в Свети Влас продължава с нови изкушаващи предложения за морски спомени на курортистите.

На 19 юни (четвъртък) The Lounge Bar ще им представи класическите аранжименти на пиано от Grace On Air. Някои от хитовете в репертоара на проекта са на Coldplay, Red Hot Chili Peppers и Lady Gaga. Мария Каракушева (пиано) и Пламена Гиргинова (сопран) залагат на познати вече композиции, но с различен прочит. Двете класически изпълнителки са работили няколко месеца върху проекта, за да създадат автентичен и впечатляващ аранжимент.

След Grace On Air на сцената ще зазвучат бразилските ритми на Brazil Acoustic, в петък, 20 юни. Павлета Семова – вокал /шейкър (на снимката), Димитър Семов – барабани /перкусии, Милен Кукошаров – пиано, Чавдар Гочев – китара и Венцислав Марков – бас ще бъдат екипажът, с който присъстващите ще прелетят хиляди километри до Бразилия, за да усетят ритъма на танца и парещите лъчи на слънцето.

В събота, 21 юни, лятната фиеста ще продължи с "Духът на мангото", или Маngo Duende. Групата е силно повлияна от стиловете, характерни за Южна Америка: салса, кумбиа, регетон, болеро, бачата, меренге, които са запазена територия за момчетата от Mango Duende. Формацията е в състав: Алекс Линарес, Теодор Петков, Борис Таслев, Тодор Бакърджиев, Димитър Стоев, Никола Горялов, Христо Ганев.

Тромпет, контрабас, тромбон, конги, тимбалес и пиано ще създадат неповторима атмосфера в морския клуб, уверяват организаторите от Event Zone.

Концертите ще бъдат отново в The Lounge Bar, комплекс Casa Real.

Всички новини за Summer Session Concerts - на:

http://www.eventzone.bg/
http://theloungebar.eu

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички