Insomnia: техно изгрев на плажа


Insomnia: техно изгрев на плажа

4209

Sam Paganini, Egbert и Luigi Madonna – три от най-горещите имена в електронния ъндърграунд, пристигат в България в разгара на летния сезон за незабравимо парти на брега.

Събитието с бранда на Metropolis - Insomnia, препращащо към незабравимите летни вечери със същото заглавие в последните години, ще се проведе над северната част на плажа на къмпинг Градина до Созопол на 2 август, а промо билетите на стойност 20 лева вече са в продажба.

За пореден път най-старата диджейска организация у нас ще представи чисто нови за българската сцена имена, които вече са "абонирани" за всички големи лейбъли, клубове и фестивали по света.

Luigi Madonna – 25-годишен италиански продуцент, идва да покаже защо е обявен за най-перспективния млад електронен артист в родната си Казерта и цяла Южна Италия. Той прави музика още преди да навлезе в тийнейджърските си години, а когато е на 14, вече се появява на флайърите на най-модерните клубове на Апенините. От хаус и салса дийп, през минимъл техно - до дебютното си "Madonna" EP, той развива музиката и сетовете си на живо до танцувални експлозии с иновативни бийтове, които му отреждат запазено място в най-горещите точки на европейския електронен ъндърграунд (Ausonia в Триест, Altro Mondo в Римини, Egg в Лондон), както и включване на неговия хит "7 Swords" в компилацията "Napoli Connection" за престижния лейбъл Drumcode.

Млад, но вече популярен и впечатляващо успешен, е и вторият гост на събитието -  Egbert. Част от неизчерпаемата холандска електронна сцена, той продуцира от 8-годишен и вече е издаван от култовите GEM, Cocoon и Drumcode и възхваляван от гиганти като Secret Cinema, Sven Vath, Carl Cox и Marc Romboy. Сетовете и музиката му са микс от тек хаус, прогресив, дъб и детройтски вибрации – едновременно дълбоки бас линии, допълнени от богати централни мотиви и бавни, увличащи вокали, които водят публиката на пътешествие от енергизиращи танцувални настроения, до мечтателни и хипнотични интермедии.

Големият хедлайнър на вечерта ще бъде Sam Paganini (на снимката) – име, което само с няколко гостувания на поредицата Future Heroes в България се сдоби с хиляди фенове. Ветеранът на италианската техно сцена също е зад пултовете още от 15-годишна възраст, а преди това има опит като рок музикант (свири на барабани, китара и пиано). Именно тази комбинация между суровата енергия на рока, концентрирана в силни перкусии и мощни бийтове, в комбинация с прецизно композиране, му позволяват да прави масивни техно прогресив хитове. Затова не е чудно, че българската публика, която отдавна е доказала любовта си към по-суровия и агресивен техно звук, избухва на неговите лайв сетове още в първите минути и остава без дъх от аплодисменти и танци до самите им финали.

Разбира се, редом с чуждестранните гости зад пултовете ще се изявят и артистите на Metropolis, за да посрещнат заедно с присъстващите изгрева на Северния плаж на Градина.

FB Event:

https://www.facebook.com/events/1502601086618046/

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички