Дует Мания с премиера на ново музикално шоу за световните сцени


Дует Мания с премиера на ново музикално шоу за световните сцени

4601

Дамският дует Мания се завърна в България с ново атрактивно музикално шоу, подготвено за европейските и задокеански сцени.

Премиерата на обновената програма ще бъде в столичния 9th Avenue Bar & Dinner от 19.00 ч. на 25 юни.

Феновете на Мания за първи път ще могат да видят техните умения в ориенталските танци с бели денс шоу, както и изпълнение на български фолклорни песни, с които по-голямата сестра Дани - певица и саксофонистка, покори световните фестивали като диригент на Хора на българските деца в Ню Йорк.

Името на заведението 9th Avenue, по-добрият наследник на традицията "Червило", пък ще напомня на Дани за семейното ѝ гнездо в Ню Йорк, където живя през последните 6 години заедно с половинката си - музиканта от Латино партизани Ивелин Атанасов.

Дни преди завръщането на родната сцена, Дани представи страната ни на най-големия блус фестивал, който се провежда всяка година през юни в Riverhead, Long Island, Ню Йорк. Тя участва в програмата заедно със Sly Geralds Band.

Дуетът е създаден от сестрите Даниела и Юлия Атанасови през 1999.

Певиците имат концерти в цял свят - Норвегия, Германия, Дания, Русия, Кипър, Израел, Египет, Чехия, Англия, Ирландия, Швейцария, Македония, Китай, Южна Корея и САЩ.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички