Георги Христов доведе до екстаз почитателите си в Пловдив


Георги Христов доведе до екстаз почитателите си в Пловдив

3679

Георги Христов получи благодарствено писмо от Сдружението с нестопанска цел на хора с увреждания "Надежда за достоен живот" за това, че даде възможност на 50 негови членове да присъстват безвъзмездно на концерта му в Пловдив, който се състоя на лятната сцена "Орфей" в четвъртък и който е вторият от националното турне на певеца.  

"Думите са бледи и безсилни да изразят чувствата ни на благодарност за милия жест, че ни предоставихте възможност да зарадваме нашите членове с прекрасното Ви изкуство и неостаряващите Ви хитове, които топлят сърцата на млади и стари!", се казва в писмото, подписано от Диди Денева – член на управителния съвет на неправителствената организация.

С бутиковия си концерт под тепетата Георги Христов екзалтира своите почитатели, които го посрещнаха и изпратиха на крака, аплодираха бурно всяко негово изпълнение и го извикаха многократно на бис. За да чуят на живо разтърсващата му авторска балада "Болка" и още хитове на любимия си певец като "Нямам нужда от много приятели", "С музика живея", "Черно и бяло", "Никога", "Още"… те пренебрегнаха опасенията нестабилното време да провали събитието, както е направило с много планирани културни прояви през месеца.

Така те получиха като специални комплименти от любимия си певец изпълненията на "Още те обичам", "Camino", "Nessun Dorma"… Ънплъгд частта на концерта добави допълнителен щрих към класата на представянето на Георги Христов.

"Пловдивската публика е една от най-музикалните и винаги ме е оценявала по достойнство, което ме радва безкрайно", каза певецът след шоуто.

Последният самостоятелен концерт на Георги Христов в Пловдив бе през 2008 в Античния театър. Изпълнителят е известен с това, че прави малко концерти, но на изключително ниво. През 2012 изнесе рецитал като специален гост и единствен представител на България на концерта "Една италианска нощ в Пловдив" по покана на Италианския културен институт - София и под патронажа на Италианското посолство у нас. Това бутиково шоу е вторито от националното турне на певеца. Следващото е в летния театър на Бургас на 9 юли.

Галаконцертът в София е в зала 1 на НДК на 26 ноември, а билети за него се продават в мрежата на Eventim.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички