Кой спечели двоен безплатен пропуск за Submotion Orchestra


Кой спечели двоен безплатен пропуск за Submotion Orchestra

3701

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Предложението и този бе от нашите приятели Event Zone , организиращи двата концерта на Submotion Orchestra у нас. Както е известно, британците ще се изявят на терасата в  Bar & Dinner "III-ти етаж" в София и на Hacienda Beach в Лозенец съответно на 11 и 12 юли.

Двама от вас получиха уникалната възможност да се сдобият с ДВОЕН безплатен вход за събитията. Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича певицата на Submotion Orchestra?

Вярното е: Ruby Wood. 

Честито на: 

Васил Шушков за концерта в Лозенец

и на

Красимира Маринска за концерта в София.

Само преди няколко дни иновативните музиканти пуснаха най-новия си сингъл "Time Will Wait/City Lights", който ще бъде в продажба през август. Заедно с това седмината от Острова обявиха и дати за европейско турне, което ще тръгне от София и ще приключи в Лондон. Бандата пристига у нас в пълния си състав, включително и Ruckspin. Продуцент, диджей, текстописец, и експериментатор – Дон "Ruckspin" Хауърд създава групата заедно с барабаниста Томи Евънс. Започват да предлагат на свои любими музиканти от Лийдс, Англия (родното място на Submotion) да участват в музикалния им опит. Така се появява и съставът, който не се е променил и до сега: Руби Ууд (вокал), Боби Бедое (тромпет), Таз Моди (клавир), Крис Харгрийвс (бас) и Дани Темпелман (перкусии).

Албумът, който ще пуснат тази година, ще бъде зашеметяващ, ако съдим по "Time Will Wait". Руби Ууд отпуска своя меден, дълбок вокал, в който се чувства болката и емоцията. Нежното жужене на баса и лекият бийт придават замъглена романтика, така характерна за Submotion Orchestra.

Начало на събитията – 22.00 ч. Билети за концертите - в мрежата на Eventim за 25 лв. или на място в деня на изявата за 30 лв.

София:

http://www.eventim.bg/bg/bileti/kosmiceski-koncert-submotion-orchestra-sofi-iii-etaz-bardinner-365473/event.html

Лозенец:
http://www.eventim.bg/bg/bileti/kosmiceski-koncert-submotion-orchestra-s-lozenec-hacienda-beach-365592/event.html

Концертите са част от поредицата на Event Zone Summer Session Concerts, част от която са Mo’Horizons, Touch Аnd Go, Alice Francis, Васил Петров, Теодосий Спасов, Виктор Чучков и много други.

Междувременно, все още може да тестваш късмета си за марков ти-шърт с логото на диска на D2 - "Феникс".

Ето КАК!

Успех на всички

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички