Tyga с два ексклузивни концерта в България


Tyga с два ексклузивни концерта в България

5420

Tyga ще пее два пъти в България.

Концертите на американската хип-хоп звезда, работил с Drake, Chris Brown, Lil Wayne, Bow Wow и Justin Bieber, са в клуб "Мания", Слънчев бряг, на 21 и 22 юли.

Втората изява, която ще започне в 19.00 ч., е специално за по-малките почитатели на госта. Партито ще бъде без възрастови ограничения и е реверанс към феновете под 18г ., които няма да могат да присъстват на първото му шоу.  Новината потвърди и самият Tyga с пост на събитието в официалната си страница (https://www.facebook.com/tyga ).

За да могат повече млади хора да се докоснат до световната звезда на живо в България,
Underage Raves дарява 30 000 лв, а сумата от спонсорството ще бъде използвана, за да се намалят разходите по билета на тези, които нямат навършени 18. Мениджърът на организацията Васил Живков каза: "Възможността беше твърде добра, за да бъде изпусната, тъй като току- що стартирахме бизнеса си с Dance Center Mania. Първите 1 000 билета, продадени през Тicketlogic.bg, чиято продажба стартира от полунощ, ще струват 30 лв., а Underage Raves ще дари останалите 30".

Tyga форсира голямото си турне Under Тhe Influence Оf Musiс  заедно с Wiz Khalifa и Jeezy три дни след изявата си у нас. Колаборацията на Michael Ray Nguyen-Stevenson, както е истинското име на артиста, с Chris Brown - "Loyal",е  тотален клубен хит, вършеейки по върховете на класациите за сингли по целия свят.

Tyga - акроним за Thank You God Always, е роден на 19 ноември 1989 в Комптън, Калифорния, и е братовчед на Travis McCoy (Gym Class Heroes). Артистът е част от суперлейбълите Young Money Entertainment, Cash Money Records и Universal Records.

Изпълнителят на хитовете "Rack City", "Faded" и "Molly" пристига в Слънчев бряг с антуража си от 10 души директно от Сен Тропе, където има участие в един от най-големите клубове на Френската Ривиера.

След като научи за красотите на българското Черноморие, рапърът веднага изяви желание да покара джет у нас и да се отдаде на други туристически активности, издават организаторите.

Партито Pop Champagne, осъществено с подкрепата на Pocket Aces Management & Booking, ще е с хост Igi Androvski.

Купи билети за концерта на Tyga за 22 юли тук: http://www.ticketlogic.bg/bg/2014-07/22/tyga-exclusive-underage-event

Линк към видеоспота: https://www.youtube.com/watch?v=ai1txpe2V1c&feature=youtu.be

Личен анонс на Tyga в Twitter за концертите му в Европа:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152352493498768&set=gm.1503831233165632&type=1&theater

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички