Кой ще облече марков ти-шърт с логото на албума Феникс на D2


Кой ще облече марков ти-шърт с логото на албума Феникс на D2

3444

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Предложението и този път бе ЛИЧНО от нашите приятели - именитите рокаджии D2, които мощно се завърнаха в светлината на прожекторите с четвъртия си албум "Феникс".

Двама от вас получиха уникалната възможност да се сдобият с марков ти-шърт с логото на диска.

Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

За коя знаменита американска рок банда беше съпорт нашата формация през май?

Вярното е: Аеросмит.   

Честито на Павлина Апостолова и Николай Янакиев!

Фланелките, носещи щампата на "Феникс" (виж фронтмена Деян Каменов - Дидо по време на първото издание на фестивала GoBio), са от специална серия, предназначена предимно за продажба в чужбина, с ЛИМИТИРАН тираж.

Подготвян близо 4 години, дискът включва 10 песни и 5 бонус трака, а гости са артисти като поп певицата Мария Илиева, бийтбоксъра Red One, американската китарна легенда и продуцент на предишния албум на D2 6 - Lanny Cordola, както и рок иконата Slash (екс-Guns N' Roses).

Първият тираж на "Феникс" е изчерпан, а бандата пусна нова серия от проекта, който освен на щандовете в музикалните магазини може да бъде поръчан и от официалния сайт d2band.com. Единствено там дискът съдържа оригинални автографи от всички членове на D2.

Летвата за "Феникс" е вдигната високо, защото в дискографията си дотук бандата има само успешни заглавия – предишните й три диска "Ледено момиче", 2002 и 6 са пълни с хитове, а от проектите са продадени над 250 000 екземпляра.

Междувременно, все още може да тестваш късмета си за ДВОЕН безплатен пропуск за концертите на Mo' Horizons в София и Свети Влас.

Ето КАК!

Успех на всички!

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички