Брас Асоциация Mix


Брас Асоциация Mix

4884

В съзвучие с безкрайния си усет за импровизация, музикантите от Брас Асоциация изненадаха с внезапно обявен концерт.

Той ще се състои в Sofia Live Club от 20.30 часа този петък, 18 юли.

Събитието, определено като Mix, включва разнообразие от музиканти (все чудесни) и от стилове.

Първата съставка на пъстрия и ароматен музикален коктейл ще бъдат очарователните владетелки на суинга – дамското трио Сентиментъл Суингърс, които, заедно с джаз великаните от Михаил Йосифов секстет, ще открият концерта. За дамите предстои лято, пълно с пътувания и участия и сериозна подготовка за края на тази година, когато ще издадат албум, а и ще представят много вълнуващ и различен документален филм.

Жизнерадостният суинг вкус ще бъде обогатен от чудото на българската сцена, неповторимата и неудържима Милица Гладнишка, която, както винаги, е гладна за нови музикални приключения.

Горещата етно съставка на този музикален коктейл се казва РомаНено (на снимката) и, благодарение на красивия и дълбок глас на Нено Илиев ще окаже силно въздействие както на краката на гостите, така и на сърцата им.

Финалната съставка ще бъде взривоопасна, луда, шарена и отваряща сетивата за още и още забавления  - и се нарича духов оркестър Brazz ViliDJ. Музикантите, които преди седмица представиха своя летен брас хит "Обичам те" (чийто видеоклип ще бъде заснет на плажа във Варна в рамките на фестивала Brazzobrazzie от 24 до 26 юли), посветен на любовта към морето, освен да се обясняват в любов, умеят и здраво да се веселят.

Вход: 7 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички