Много българска музика с Ice Cream, DJ Alexa и Владислав Рашков


Много българска музика с Ice Cream, DJ Alexa и Владислав Рашков

5225

Централният плаж на Бургас ще приеме за първи път състезанието с джетове – Burgas Jet Ski Competition, организирано от община Бургас тази събота, 19 юли.

Записването на всички състезатели ще започне в 10.00 часа, а началото на голямото моторно шоу ще бъде в 12.00 ч.

Организаторите са се погрижили да има много музика и добро настроение.. Специално участие ще вземат Ice Cream. Тримата ще накарат присъстващите да танцуват с най-добрите български песни. Елена, Монти и Айса (на снимката) са особено актуални с новото си лятно парче "Заредени", а и със свежия клип към него. Виж го ТУК.

Зад пулта ще се включи и DJ Alexa, като освен с много чар и красота, победителката от конкурса "Супер модел на България" 2003 ще  зареди с много положителна енергия с най-добрия си микс. Веднага след нея ще се изяви един от най-добрите български диджеи – Vladislav Rashkov.

Той се нареди сред най-популярните имена на българската хаус сцена. Къкто MySound.bg вече писа, Рашков е първият роден диджей, пускал в легендарния клуб Turnmills в Лондон, подгрявал е Tiesto на концерта му в София през 2008.

Водещ на събитието ще бъде Атанас Михайлов, известен като най-екстремния български водещ и актьор, познат у нас още от редица телевизионни и филмови формати. И не на последно място, специално участие ще вземат и красивите момичетата от Free Dance Agency.

Участниците ще имат възможност да премерят сили в категориите: прав джет или известена още като jet ski, седнал джет или runabout, съответно до 200 конски сили и над 200 конски сили, деца до 15 години и една от най-атрактивните категории за зрителите – freestyle.

Състезанията продължават в Балчик на 16 август и Приморско на 23 август.

Всички желаещи да се включват в състезанието в Бургас могат да се запишат на телефон  0887 722 633 - Тодор Костов, или на място в деня на събитието.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички