Roger Sanchez ще разтърси Cacao Beach на 24 юли. Release Yo Self


Roger Sanchez ще разтърси Cacao Beach на 24 юли. Release Yo Self

3527

Легендарният диджей и продуцент Roger Sanchez ще застане зад пулта на Cacao Beach в Слънчев бряг на 24 юли, четвъртък.

В навечерието на Solar Summer 2014, който стартира на 25 юли на същото място, гостите на Cacao ще съпреживеят незабравима нощ на плажа заедно с един от най-влиятелните диджеи всички времена. Партито ще стартира с резидентите на CacaoDJ Doncho и DJ 5prite, които ще подгреят публиката преди полунощ.

Хедлайнърът обещава неустоимо сет с нови и популярни тракове, които го изстреляха на върха още през 90-те години на миналия век. Макар и с толкова дълга история зад гърба си, Sanchez не е намалил оборотите, а напротив – не спира да обикаля най-добрите клубове и фестивали в цял свят и държи градуса на партито изключително висок.

Израснал в Чикаго, роден в семейство на имигранти от Доминиканската република, Roger Sanchez винаги е искал да се занимава с музика. Историята започва още през 80-те години, когато младият брейкденс танцьор открива новата за тогава хаус музика, която му преправя път към Ню Йорк, където само след няколко години започва да пуска в най-добрите клубове.

Още през 1990  издава първия си трак. Световният успех за Sanchez идва през 1996 с проекта му Transatlantic Soul  и парчето "Release Yo’ Self". Звездите Michael Jackson, Janet Jackson, Madonna, Robbie Williams, Depeche Mode, Lenny Kravitz и Kylie Minogue са му се доверявали за ремиксии. Безспорният хит  на Roger Sanchez - "Another Chance" (2001) звучи по клубовете и до днес, а през същата година диджеят стартира суперуспешното си радиопредаване Release Yourself, което се слуша от над 15 милиона хора по цял свят.

През 2002 създава лейбъла Stealth Records, а две години по-късно печели "Грами" за ремикса си на "Hella Good" на No Doubt. Roger Sanchez e eдна от емблемите в рая на електронната музика – Ибиса, където през 2007 получава награда за най-добър хаус диджей. Често е определян като "диджей на диджеите" заради уникалната си техника на миксиране и контакта му с публиката.

Едно е сигурно – на 24 юли знаменитият гост ще се погрижи пясъкът на плажа на Cacao Beach да остане особено горещ до малките часове на нощта.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички