Маестро Теодосий Спасов се впуска в ново музикално пътешествие
Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2

Нов клип от репортера на Господари на ефира Боби Ваклинов


Нов клип от репортера на Господари на ефира Боби Ваклинов

4281

Когато не гони със скункса сгазили лука политици и други "випове", Боби Ваклинов от "Господари на ефира" се занимава с рап, а "Неудобно" е най-новата му песен.

Всъщност напористият репортер смята това парче за своя истинския дебют в хип-хопа, въпреки че има доста записи зад гърба си. Текстът на песента e негов, красивите женски вокали са дело на Богдана Митова, а зад бийта стои ЖО. Цялата студийна работа като записи, микс и мастър е от Ros Koz, а парчето излиза от каталога на HiT sHOP Music Group.

Любопитното е, че клипът към песента е веселяшко намигване към видеото на 100 Кила "Freestyle II".  Боби е категоричен, че бъзикът е 100 процента добронамерен и няма за цел да покаже някакъв вид омраза (hate).  В клипа, дело на режисьора Мария Моева, оператора Йордан Бойчев и монтажиста Йордан Динчев, Ваклинов обменя флуиди с… козата Съботинка. След страстна целувка между него и чифтокопитното, последното се превръща… в красива девойка, в която се превъплъщава приятелката му Ивана.  Всъщност тя е организационният двигател за реализацията на видеото към "Неудобно".

Боби споделя, че е израснал с хип-хоп културата,  допълвайки, че като артист се е повлиял най-вече от посланията на X-team, изказа на Ъпсурт и звученето на Спенс. В момента работи по следващите си проекти заедно с музикалния продуцент Ros Koz, с който са решени да научат младото поколение да цени хип-хопа със съдържание, оригинален изказ,  здрав саунд и … добра дикция – нещо, което, според Боби, липсва у немалко от изпълнителите в момента.

През лятото Ваклинов ще вземе участие и в 359 Hip Hop Hell Tour, а есента ще бъде много силна, защото тогава бял свят ще видят няколко сингъла, в които участват и други родни изпълнители. Всичко ново като информация ще бъде достъпно в обновения сайт на HiT sHoP Music GrouP, който се очаква да стартира до месец.

https://www.youtube.com/watch?v=7S_y3-vVwXQ

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички