Нощ и ден ще се слеят с Insomnia този уикенд


Нощ и ден ще се слеят с Insomnia този уикенд

4209

VIP зона за любителите на плажния комфорт ще бъде създадена на къмпинг "Градина", известиха от Метрополис.

Както MySound.bg вече огласи, пионерите на електронното движение в България организират там мегапартито Insomnia.

Зад пулта на 2 август ще застанат вече утвърденият любимец на родната публика Sam Paganini, холандската фурия Egbert и експлозивният италианец Luigi Madonna.

Специалните гости на събитието ще се насладят на удобства в Apache Beach Bar, който разполага с удобни места за сядане и сервитьорки, чиято грижа ще бъде осигуряването на добре охладени разнообразни напитки. Ексклузивните VIP билети са достъпни на цена от 36 лева.

Apache Beach Bar ще бъде и мястото, където ще се развихри афтърпартито, което няма да завърши преди понеделник сутрин.  Непосредствено след финалните бийтове на главната сцена, неуморните фенове ще намерят своя пристан на плажния бар заедно с DJ Steven, Jassen Petrov и Miss Lidiya. Освен тях на сцената ще се изредят още 13 диджея, между които и Стоян Мартинов, известен в нощния живот на Чикаго като Marin Stoy. Старозагорецът е пускал рамо до рамо с артисти като John Digwed, Sasha, Dubfire, Hernan Cattaneo, резидент е на най-популярното неделно парти в града - Boom Boom Room, и често пуска в най-горещия ъндърграунд клуб в Чикаго Spybar, а за Insomnia ще бъде подходящо допълнение към българската ударна група.

Самият Egbert е решил да удължи престоя си у нас с два дни, защото летният бранд на Метрополис вече е легендарен с неочакваните си продължения.

Още на:
 
FB Page: https://www.facebook.com/MetropolisDJs
FB Event: https://www.facebook.com/events/1502601086618046/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички