Slatkaristika в афиша на High Summer 2014


Slatkaristika в афиша на High Summer 2014

3999

Македонската хип- хоп сензация Slatkaristika е новото попълнение в програмата на High Summer 2014.

Харизматичният изпълнител, който взриви Sofia Live Club през март, ще гастролира в Bash Bar на къмпинг "Градина" на 7 август.

Поради логистични причини в графика на изпълнителите организаторите от B•OK Entertainment решиха да преместят партито на Ъпсурт Live Band, Bobo & The Gang, Atila, Qavkata DLG в столичния клуб клуб Mixtape на 26 септември.

В първия ден на High Summer 2014 – на Bash Bar, къмпинг "Градина" (7 август),  на сцената ще се качи македонската звезда Slatkaristika вместо обявения Ъпсурт Live Band. Преди това емоциите ще разгорещят Bobo, Jahmmi Youth и Chibook. След изпълненията на любимите български и македонски хип-хоп изпълнители, партито ще продължи с DJ Emil Prize от Camp Sessions. Събитието е със свободен вход.

Както MySound.bg вече огласи, на 8 август меломаните ще се насладят на испанската звезда Bebe, която обещава незабравим концерт на плажа, а на следващия ден ще зарадва и феновете си във Варна. Вторият ѝ концерт на морето ще бъде в клуб Cachaça от 21.00 ч.
Eдиничната цена на билет за концерта на Bebe на 8 и 9 август е 30 лв.

Закупените пропуски за събитието на 7 август на Bash Bar с участието на Ъпсурт Live Band и двудневните билети  остават валидни за концерта в Mixtape. Желаещите да върнат своите билети могат да го направят, като се обърнат към организаторите на имейл: highsummer2014@mail.bg или в мрежите на съответните билетни оператори.

Пропуски за събитията могат да бъдат намерени в мрежата на Ticketlogic, Ticketportal, TicketPro и на касите в партньорските мрежи.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички