Брайън Джонсън (AC/DC) в ретро състезанието Nostalgia Weekend


Брайън Джонсън (AC/DC) в ретро състезанието Nostalgia Weekend

3781

Брайън Джонсън (Brian Johnson) ще участва в ретро състезанието Nostalgia Weekend, което ще се проведе на пистата "Крофт" до град Дарлингтън, Североизточна Англия, този уикенд.

66-годишният фронтмен на титаните AC/DC , който е встрастен по моторните спортове, ще форсира в петото издание на надпреварата със старо "Мини". Рокаджията пусна наскоро авторската телевизионната поредица "Автомобили, които къртят, представени от Брайън Джонсън".

"Бях един от пилотите на "Порше" 911, които завършиха първи в своя клас и 20-ти във финалното класиране Льо Ман Класик, но разликата между огромните дебели гуми на тоза возило и минито, което ще шофирам сега, е огромна. Като писта "Крофт" е стъпало към напълно непознатото. Чувал съм, че е доста трудно. Но очаквам да науча повече, а и да получа сериозно сритване в задника от редовните участници. Надявам се, че тестовете ден преди състезанието ще ми дадат представа какво да правя на място - ще бъде забавен уикенд, а аз нямам търпение", сподели музикантът, който се сдобил с първата си кола - стар модел "Форд Популар", със само три предавки едва 17-годишен.

"Бях в родния си град Дънстън този август, близо до Гейтсхед, и се чудех какво да правя. Точно в този момент някой предложи да идем на състезанието "Крофт". Валеше дъжд и ние с двама приятели - само с една чистачка на предното стъкло, се озовахме на пистата. Не разполагахме с пари за билети и профучахме с автомобила покрай жената на пропуска. Вече вкусил от надпреварата на "Крофт", използвах шанса да се състезавам", разказва рок ветеранът, който пое микрофона в прочутата банда след смъртта на оригиналния ѝ вокалист Бон Скот през 1980.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички