Джени (Ace Of Base) избра да почива на българското Черноморие


Джени (Ace Of Base) избра да почива на българското Черноморие

4085

Джени Берген от шведската група Ace Оf Base, която пристига за втори път в България - за участие в лятното издание на "Обичам 90-те" в Лозенец, реши да изкара лятната си почивка на българското Черноморие.

Певицата идва с двете си деца и след изявата у нас ще остане за десетдневна почивка в България, информираха от "Коко Ейджънси" и радио "Енерджи". Както MySound.bg огласи, те организират тазгодишното ексклузивно издание на фестивала в крайморското село на 9 август.

Освен че се надява да прекара няколко незабравими летни дни на нашето море, в интервю за организаторите, Джени сподели, че няма търпение да опита и българската кухня. По нейни думи, най-добрият приятел на съпруга ѝ е българин и от него е научила, че нашата традиционна кухня предлага неустоими вкусотии.

Освен Джени, за да повдигнат градуса на летните емоции на феновете на саунда на 90-те, пристигат рапърите Nana и Ice MC. Лятното издание на "Обичам 90-те", което ще се състои в летния театър на Лозенец, е с начален час 20.00.

Хедлайнърите обещават да изпълнят емблематичните си хитове, направили ги любимци на феновете на деветдесетарската музика.

Билети за лятното издание на "Обичам 90- те" по 35 лв. може да откриете в мрежата на Eventim и техните партньори. На място в деня на концерта - 40 лв.

Изпълнение на Ice MC, първо издание на "Обичам 90-те"

https://www.youtube.com/watch?v=IvtfcI6j3aY

Изпълнение на Nana, второ издание на "Обичам 90-те"

https://www.youtube.com/watch?v=4jXVriyKcHA

Изпълнение на Nana, трето издание на "Обичам 90-те"

https://www.youtube.com/watch?v=bYvlAm6pHtU

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички