Промо билетите за концерта на Parov Stelar Band пред изчерпване


Промо билетите за концерта на Parov Stelar Band пред изчерпване

4205

Остават два дни до изчерпването на промоционалните билети за концерта на Parov Stelar Band в България.

Както е известно, австрийската група ще свири по покана на Event Zone в столичната зала "Арена Армеец" точно след месец - на 3 октомври, от 20.00 ч.

До 5 септември всички фенове имат възможност да закупят билети на цена от 50 лв. в мрежата на Eventim. След това пропуските ще струват по 60 лв.

Преди събитието посланиците на винтидж кулутрата - The Smugglers Collective, организират редица  тематичните вечери, на 6, 20 и 26 септември. Ще има много изненади и страхотна музика, с които да подгреем преди концерта на Parov Stelar. Повече информация за партитата на талантливите диджеи - на www.eventzone.bg и в социалните мрежи.

Австрийците пристигат в пълен състав у нас.  Дори след стотици живи изпълнения, групата непрестанно експериментира със своята креативност и преминава границите на конвенционалната музика и изпълнение. Така всеки концерт е уникален и коренно различен от предишния.

Гостите ще представят песни от последния си албум "Art Of Sampling", синглите "Clap Your Hands", "Тhe Invisible Girl", както и други популярни парчета, сред които "Catgroove", "The Phantom" и "The Sun".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички