Всичко коз от The Serial Killers в Mixtape 5


Всичко коз от The Serial Killers в Mixtape 5

4564

Здравейте, прЕатели, отново сме заедно.

Конкретната причина e вчерашният дългоочакван лайв на B-Real, Xzibit, Julio G и Demrick, иначе казано – проекта The Serial Killers, след който все още поклащаме главите си в ритъм. И въпреки махмурлука на работното място, започваме!

Както организаторите бяха обявили, партито бе умело подгрято от наши артисти. На сцената (макар и за кратко) се изредиха Chibook, Jahmmi Youth, Bobo и Atila. Тяхното участие си беше на ниво и защити избора именно те да вдигнат адреналина преди колосите X 2 da Z, (a.k.a. Xzibit) и B-Real от култовата рап формация Cypress Hill in the f**n building, baby! (А – и Demrick, за който до този момент не знаехме почти нищо, но който се справи учудващо добре с микрофона. Което никак не е малко в сянката на двете хип-хоп годзили,  не мислите ли?)

Влизаме в клуб Mixtape 5, завладяни от кратък flashback. На сцената са трима  рапъри, зад тях – диджей:  стандартна картина. Само дето тези рапъри не са кои да са, а световноизвестните американски  суперзвезди. И то не случайно известни, т. е. – натрупали популярност в годините, когато рапът си беше рап... Още влизайки, се хвърлихме в спомени за дните, когато такова събитие си беше направо луда рядкост. А сега?... Поразглезили сме се малко, или пък самият нощен/музикален живот в София се е разбудил? Дано да е второто...

Та, кефим си се ние на west coast гангста рап и нямаме проблеми докато скачаме в тълпата екзалтирани, дръпваме си от въртящите се наоколо благинки, крещим, припяваме и рапираме, удряйки си по някое рамо в периодично заформящото се пого. Ама си пазим бирите. Да не ги разлеем... Нормално, на горещ концерт сме.

Накратко, в този момент се чувствахме точно като в клип от гангста рап песен от 2003-2004, златните години на  G-funk-а и гангста рапа от Западния бряг. California, baby! Представете си го и вие, за да нямате проблеми в тая тарапана…

Естествено, чухме абсолютните класики и на двете рап светила – X (https://www.youtube.com/watch?v=H91kWpUNiwU) на Xzibit, както и "Dr. Greenthumb" (https://www.youtube.com/watch?v=lj9FVlEtknU) на Cypress Hill, плюс нови и супернадъхващи проекти на групата The Serial Killers. За пропусналите – ходете повече на живи участия, концерти, кино, театър и прочие, за да не продължавате да бъдете вечно пропускащи. Мда. А пък и малко е да се каже, че целият албум на The Serial Killers си струва, не само пробивният пилотен сингъл "First 48" !

Толкова от нас...

В резюме ще добавим само, че Xzibit, B Real и пичагата Demrick сцепиха сцената, подпалиха микрофоните, заляха ни с хип-хоп и рими, умело лавирайки между старите истински класики и новия по- "натупан" blink-blink рап примерно. А и нямаше как да бъде другояче, знаете си го B-Real... Дрехите ми още намирисват на билки (и залят алкохол, естествено).

Stay true и слушайте повече West Coast Gangsta Rap, прЕатели, защото всеки знае, че той  извисява духовно. ‘aight?

Peace out!

Снимка: Десислава Мирчева

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички