Филм на Георги Тошев за Лара Фабиан по ЬTV подгрява концертите ѝ


Филм на Георги Тошев за Лара Фабиан по ЬTV подгрява концертите ѝ

7229

Журналистът Георги Тошев и операторът Румен Василев заснеха документален филм за една от най-срамежливите европейски поп звезди - Лара Фабиан (Lara Fabian), която за първи път допуска в личното си пространство български екип.

Както MySound.bg вече писа, първата изява на световноизвестната певица бе обявена от "Арт БГ" в зала 1 на НДК на 21 октомври и пренасрочена за следващия ден. Поради големия интерес бе анонсирана и още една дата - 23 октомври, от 20.00 ч.

Филмът ще бъде излъчен от ЬTV  тази събота, 11 октомври, от 15.00 часа - седмица преди изявите у нас на най-продаваната белгийска изпълнителка.

Прочутото брюкселско кафене "Витамер" бе превърнато от екипа в снимачна площадка. Вокалистката разказва спомени от детството си в Италия. Говори откровено за успеха на хитове като "Обичам те" и "Адажио" и за трудните периоди в кариерата и личния си живот.

"Чувствам се щастлива. Да се докоснеш за първи път до една нова публика, е винаги вълнуващо", споделя пред Тошев Лара, която днес живее в Брюксел заедно със своето семейство – съпруга си Габриел ди Джорджио, италиански фокусник, и с дъщеря си Лу. Габриел придружил съпругата си по време на снимките, но отказал да застане пред камерата на "НепознатиТЕ". "Това е филм за нея, нали?", реагирал Джорджио на поканата на Тошев да застане от другата страна на камерата и предпочел да наблюдава дискретно снимачния процес.

За разлика от други известни артисти, Лара не предявила никакви претенции към българския екип. Тя била достатъчно търпелива по време на снимачния ден. Неотлъчно до нея е била личната ѝ асистентка Анна. "Щастлив съм, че се съгласи на тази авантюра"- каза Георги Тошев след завръщането си от Брюксел, - "Фабиан е известна, че много рядко дава интервюта. Това е един от малкото случаи, в които тя откровено говори за личния си живот. Благодарен съм на партньорите ни от "Алфа Банк", които направиха този филм възможен".

От продукцията зрителите ще научат за какво е мечтаела изпълнителката като дете, как се справя с предизвикателството да бъде работеща жена и грижовна майка, за последната ѝ любов - със сицилианския маг Габриел Ди Джордио, а и какво е подготвила за българските си почитатели.

Лара ще представи на българската публика песни от  колекционерския си албум "Le Secret" ("Тайната"), който съдържа двойно CD и DVD, плюс книга. Медиите в Квебек направо полудяха след като певицата посвети заглавната композиция на Канада след изява там.

Певицата е продала над 25 милиона албума по целия свят. Печели награди като Felix и приза на Канадската звукозаписна асоциация за най-добър изпълнител и най-добро изпълнение на 95-а година. На Световните музикални награди в Монако е призната за най-добър изпълнител на страните от Бенелюкс. Тя дебютира в музикалния бизнес на 14 години. Изпълнява хитовете си "Обичам те", "Адажио" и "Карузо" на 10 различни езика. Записва дуети с Майкъл Болтън, Джони Холидей и други световни звезди. Работи с композитори, които пишат песните и на Барбра Стрейзънд, Марая Кери, Мадона и Шер.

Билети за концертите в София се продават в Билетен център - НДК, магазини "Пикадили", "Офис 1", "Германос", на бензиностанции ОМВ и онлайн в системата на Eventim.bg.

Пропуските са на цени от 60 до 120 лв. и ВИП по 150 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички