House Gangsters зад пулта в Queen Platinum Club


House Gangsters зад пулта в Queen Platinum Club

3701

Един от свежите хитове на лятото – "Pushing On" на Jimi Jules & Oliver, ще звучи на живо на откриването на Queen Platinum в София на 1 ноември.

Новият столичен клуб е посветил целия ноември на електронната музика. Тематичните партита ще включват актуални имена от световната хаус, минимъл, техно и EDM сцена.

Специален гост на официалното откриване на клуба ще бъде Jimi Jules (на снимката), който завладя европейската клубна сцена и класации с ремикса на парчето "Pushing On". Швейцарецът, който е сред най-популярните продуценти и музиканти в страната си, и често е описван като смесица от Майлс Дейвис и Хърби Хенкок. Jules може да се похвали с безкраен репертоар от невероятни хаус мелодии. Изключителната енергия, умение и удоволствие, с които застава зад пулта, го превръщат в един от резидентите на популярния Hive Club в Цюрих. Jimi има слабост и към лайв изпълненията - свири и в собствена си банда Le tamer, което обяснява и енергичното му и запомнящо се поведение на сцената.  

Вечерта на 1 ноември, носеща тематичното заглавие House Gangsters, към именития гост  присъедини един от доайените на българската електронна сцена Juan Alvarez, както и съмишлениците му Vida и VLD.  

През ноември Queen Platinum ще поднесе още интересни хаус събития, чиито патрони ще бъдат германецът Dominik Eulberg, Mikkas Skulstad ще представи датския проект Djuma SoundSystem, а също и обичаният от публиката у нас DJ Tarkan.

Всеки четвъртък лайв бендът на Queen Platinum ще радва гостите на клуба със собствени интерпретации и импровизации на популярни български и чужди парчета, а всяка седмица към тях ще се присъединяват и гостуващи български изпълнители.

Очакват се още изненади от новия Queen Platinum до края на сезона. Клубът се очертава като една от най-интересните нови точки на нощния живот в София.

Повече информация на:
www.facebook.com/QueenPlatinumOfficial
https://www.facebook.com/events/292739277588012/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички