Metropolis представят: двойна доза Джон Дигуийд


Metropolis представят: двойна доза Джон Дигуийд

3768

След последното си паметно гостуване у нас през 2012, на което Джон Дигуийд (John Digweed) събра над 10 000 под открито небе, световната звезда се завръща в разгара на новия парти сезон.

На 22 ноември в зала "Фестивална" "Метрополис" отново ще осигурят парти преживяване на световно ниво за вярната си публика.

Естествено, негов предводител зад пулта ще е ветеранът на електронната сцена, който вече 20 години не просто държи своите позиции, а и постоянно завоюва нови територии.

Познат на диджеи и фенове като един от най-талантливите и честни представители на индустрията, Джон Дигуийд се изкачва по стълбата на успеха сет по сет, ремикс по ремикс, печелейки своите фенове един по един със своя ярко открояващ се стил, преплитащ техно и прогресив.

Красотата на това, което прави, се крие в тотално различния подход към кариерата му. От самото й начало на крехката възраст от 15 години до върха на известността, той се изгражда като много повече от диджей. Със своята запазена марка - Bedrock, Джон се изявява също толкова убедително и като промоутър, и като продуцент. Визията си Дигуийд реализира в продължение на над 12 години, неуморно издирвайки миксове и ремикси от най-добрите световни продуценти. Така своето място в Bedrock намират както утвърдени имена като Marco Bailey, Christian Smith и John Selway, така и нови таланти, сред които Guy J.

Верен на принципите си, самият Дигуийд често създава очаквани продукции – от тематичните вечери (Bedrock, Northern Exposure, Renaissance), до прочутите му албуми с миксове (Renaissance, Global Underground, Northern Exposure, Communicate Аnd Bedrock). Въпреки своите постоянни пътувания по света, диджеят успява да поддържа две резиденции в Лондон (Heaven) и Брайтън (The Beach).

Артистът определено е във възход на кариерата си, с пълен график и участия през последните две години в най-големите клубове и фестивали по света. Затова определено си заслужава и България да е дестинация по пътя му напред и нагоре.

Билетите са в продажба на цена 35 лева, за специалната ВИП-зона - 45 лева.

Още:

FB Page:

https://www.facebook.com/MetropolisDJs

FB Event:

https://www.facebook.com/events/548453831967288/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички