Деси Тенекеджиева с бутиков коледен концерт


Деси Тенекеджиева с бутиков коледен концерт

3954

Само дни след като приключи снимките на филма Le Voyage ("Пътуването"), в който изпълнява главната женска роля и партнира на френската легенда в киното Жерар Депардийо, Деси Тенекеджиева започна ново пътуване, този път към музиката.

Преди две години тя направи серия от впечатляващи коледни концерт-спектакли със симфоничен оркестър, бенд, госпъл хор, балет и много специални гости. Този път Деси ще зарадва феновете си с бутиков коледен концерт "Деси Тенекеджиева и приятели" в клуб Студио 5 от 22.00 ч. на 10 декември.

Билети могат да се закупят на входа на клуба в деня на събитието и преди него.

Деси ще сподели сцената с младите си приятели - неустоимия Мr. VoG (артистичен псевдоним на Георги, финалистът от ТВ формата "Музикална академия"), както и с Весела Янева (солист на Gospel Chorale), която според Деси е "най-страхотната млада певица в България, притежаваща уникален тембър". И двамата певци са още студенти в Националната музикална акдемия. Актрисата ще представи и новия си бенд Inside, в който свирят младите музиканти Ангел Николов (пиано), Божидар Стоичков (перкусии) и американецът Jared Cattoor (китара), станал известен заедно със съпругата си Ани от миналогодишното издание на Vip Brother.

В бутиковия коледен концерт "Деси Тенекеджиева и приятели" ще прозвучат песни от чил-аут албума на певицата "Crazy Butterfly" и акустични версии на някои от най-обичаните и популярни коледни песни.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички