H.M.S.U. с мегапарти, посветено на джънгъл музиката


H.M.S.U. с мегапарти, посветено на джънгъл музиката

4010

Още в първия ден след обявяването на Original Junglist в социалната мрежа, към събитието се присъединиха над 500 запленени почитатели, като интересът към тематичната вечер нараства все повече.

Както MySound.bg вече огласи, партито ще се проведе в столичния парти център "4 км" на 28 март, а посланиците на добра воля от Европа ще бъдат четирима. Имената на първите двама са ясни, но проектите, които ще представят, са на практика три. Това са норвежците Psycho Freud и Tony Anthem от Future Prophecies. Освен тях към събитието парти ще се присъединят и още двама легендарни гости - диджей и ем си, чиито имена обаче организаторите H.M.S.U. пазят в тайна засега.

Андeрс, известен с псевдонима си Psycho Freud, е от любимците на родните фенове. Той напълно олицетворява понятието original junglist, като винаги изненадва публиката с богато разнообразие от дъбплейти (т.е. неиздавани парчета). Движението Vikings Champion Sound, което той съоснова през 90-те, е изцяло посветено на джънгъл културата и модерното звучене в комбинация с реге, дъбстеп и денсхол.

Future Prophecies са сред първите чуждестранни гости в историята на H.M.S.U. - още през далечната 2006. Тогава дуото гостува за първото издание на емблематичното събитие "Дръм и Джаз". Тандемът е издават в каталозите на Subtitles, Breakbeat Kaos, Moving Shadow и Ganja Records. Тони ще отчете проекта, който продължава да язди успешно вълните на басс жанра, включително с издания в стилово разнообразие като дръм и басс, джънгъл и дъбстеп.

Посетителите ще имат възможност да чуят за пръв път у нас най-новия проект на Psycho Freud и Tony Anthem - Gunmen. В него ветераните обединяват умения и усилия, за да покажат на слушателите от къде е тръгнало и накъде отива джънгъл направлението.
 
От родна страна ще чуем човека, проправил път на джънгъл музиката в България, и стриктно работещ само с плочи - acidtrip. Тома Соколов e от съоснователите на HMSU, а мелодичните му вокални сетове радват българската публика от самото начало на тази култура у нас. Ще участва и експериментаторът EXo, който обещава да представи модерните превъплъщения на джънгъл музиката в своя сайбърдъб и аутономик микс. Програмата на вечерта ще бъде допълнена дуото High Roll, в което талантите Mocks и Konspirator продължават да демонстрират световна класа от български произход. Първите им издания за Formation Records са само малка част от това, което предстои, а в продукцията им джънгълът винаги е била водещ.
 
Промо билетите са в продажба на цена от 15 лева, а интересът към тях е огромен. След тяхното изчерпване стойността ще бъде 20 лв., а в деня на събитието и на място -  25 лв.

Пропуските са ограничени до 1 000, за да може присъстващите да се чувстват максимално комфортно, затова организаторите препоръчват всеки да се сдобие с билет своевременно.

Повече информация на: https://www.facebook.com/events/426673400822841/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички