Fatboy Slim дава старт на Solar Summer 2015


Fatboy Slim дава старт на Solar Summer 2015

3770

Новият Cacao Beach Club - модернизиран, изпълнен с музика и светлини, ще отвари врати за сезон 2015 със сет на Sandy Rivera тази събота, 30 май, а титанът Fatboy Slim (на снимката) пък ще форсира 12-о издание на популярния фестивал Solar Summer 2015 там на 25 юли.

Имената на Dubfire, Carlo Lio, Marco Carola, Chris Liebing, Fedde Le Grand, Victor Calderone, Franky Rizardo и Hot Since 82 греят в афиша на електронната фиеста до 22 август.

Към Fatboy Slim за откриващото парти ще се присъедини и Franky Rizardo. Dubfire и Carlo Lio ще се изявят следващия уикенд, 31 юли, на 1 август е сетът на Marco Carola, а корифеят на техното Chris Liebing ще пуска в компанията на Nicole Moudaber на 7 август. Fedde Le Grand ще развее отново българския трибагреник при изгрев слънце на 15 август. За качествения саунд в предпоследния уикенд ще се погрижи Hot Since 82. Краят на Solar Summer 2015, 22 август, отново ще носи специфичното звучене на Victor Calderone. Неизменна част от програмата ще бъдат и резидентите на клуб "Ялта" – Liubo Ursiny, Runo, Stefan Popov и Philip Chernikov.

25 юли - Fatboy Slim, Franky Rizardo, Stefan Popov & Runo
31 юли - Dubfire, Carlo Lio, Liubo Ursiny
1 август - Marco Carola, Liubo Ursiny, Philip Chernikov
7 август - Chris Liebing & Nicole Moudaber, Stefan Popov
15 август - Fedde le Grand, Runo
21 август - Hot Since 82, Philip Chernikov, Stefan Popov
22 август - Victor Calderone, Liubo Ursiny

Обявен от престижното списание DJ MAG за един от 7-те най-добри плажни клубове в света, Cacao Beach Club ще посрещне гостите в напълно нова обстановка. И тази година заведението ще привлече световния интерес и парти дух с разнообразието и качествения музикален подбор в програмата си, уверяват от "Ялта". Свеж, с различна визия и още по-добри условия, осигуряващи пълен комфорт за посетителите, с нова конструкция, с вградена сцена, LED стени, редизайн на цялото пространство, както и подмяна на цялата озвучителна и осветителна система, той очаква феновете на електронната музика, красивите морски изгреви и паметните нощи, които се сливат с деня.

Пълната програма, както и повече информация за предстоящите партита - на: https://www.facebook.com/CACAOBEACH?fref=ts и http://www.cacaobeach.bg/.

Билети за сета на Sandy Rivera по 15 лв. ще се продават на входа на клуба.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички