Виж кой спечели пропуск за концерта на Black Label Society


Виж кой спечели пропуск за концерта на Black Label Society

3727

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

То бе отново по предложение на нашите приятели Loud Concets, организиращи концерта на Black Label Society в столичната зала "Универсиада" от 20.00 ч. на 26 юли, неделя.

Двама от вас получиха уникалния шанс да спечелят пропуск за събитието, по време на което американската банда ще представи не само най-важното от кариерата си дотук, но и парчета от своя актуален албум "Catacombs Оf Тhe Black Vatican".

Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Китарист в соловите албуми на кой легендарен вокалист на знаменита британска хеви метъл банда бе Зак Уайлд до 2009?

Вярното е: Ози Осбърн.  

Честито на и Бончо Савов и Марчела Попова.

Zakk Wylde и Ко. пристигат у нас в рамките на европейското си турне в подкрепа на деветия си студиен диск "Catacombs Оf Тhe Black Vatican", което започна във Франция на 3 юли.

Формацията идва в състав: Zakk Wylde, John DeServio (бас, беквокали), Jeff Fabb (ударни) и Dario Lorina (беквокали, ритъм китара). Българските банди Оdd Crew и Nameless Day Ritual ще подгреят феновете преди появата на американските групари.

Билети за концерта на Black Label Society могат да бъдат закупени ексклузивно в мрежата на Еventim (www.eventim.bg), магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Picadilly, "Технополис" и "Техномаркет". Цената е 45 лева, а в деня на концерта, както и на място на входа на зала "Универсиада", пропуските ще струват 55 лева.

"Спечели с MySound.bg" ще продължи скоро.
 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички