Notte Medievale и KsAN със съвместен концерт. Древното зове в столичния клуб Live & Loud
Vrani Volosa специални гости на Ihsah, Radiogeist откриват за Mono Inc. в Пловдив
Керана и Космонавтите представят официално новия си албум "Октант"
Reverend Beat-Man със специален концерт за Деня на София
Мария Илиева обяви предстоящ световен проект на финала на турнето си "100 причини"
Orphaned Land отново в България след 11 години, удрят заедно със Science Of Disorder, Lone Survivor и Nest Of Plagues
Турнето "Световното кино в музиката" на Хилда Казасян и Плевенската филхармония продължава. Виж къде и кога
Без Monument Оf Misanthropy на концерта на Belphegor и Malevolent Creation този четвъртък
Британците The Singing Loins откриват есенния сезон на "Аларма Пънк Джаз"
Дни до юбилейния концерт на Андреа Бочели. Виж с кои изключителни гости излиза на стадион "Васил Левски"
14 нови песни се състезават в ХIV-ото издание на фестивала за поп и рок музика "София 2024"
Тежко се задава концертът на Ildaruni

Джъстин Бийбър отнесе пет европейски музикални награди от MTV


Джъстин Бийбър отнесе пет европейски музикални награди от MTV

4496

Джъстин Бийбър (Justin Bieber) си тръгна с пет европейски музикални награди от MTV след церемонията по раздаване на престижните отличия в Mediolanum Forum, Милано, на 25 октомври.

Ed Sheeran (най-добро изпълнение на живо и най-добро представяне на световната сцена) Nicki Minaj, One Direction, Rihanna (най-добра изпълнителка), Macklemore & Ryan Lewis и Taylor Swift (която получи цели 9 номинации),  също бяха удостоени с призове, за които гласуваха над половин милиард по света.
 
21-годишният канадец, който шумно представи хита си "What Do You Mean?", получи получи EMA за най-добър изпълнител, външност, изпълнител от Северна Америка на световната сцена, колаборация (за хита си със Skrillex и Diplo в "Where Are You Now?") и за най-верни почитатели. One Direction (най-добър поп изпълнител) останаха на второ място. Duran Duran получиха специалната новоучредена награда за видео визионери -Video Visionary Award.

"What Do You Mean?", чиято премиера се състоя по време на MTV Video Music Awards в Лос Анджелис на 30 август, е първо парче за Джъстин от 2010 и първи официален сингъл от новия албум на певеца, който ще излезе на музикалния пазар до края на годината. Във видеото канадецът споделя интимни ласки с модела Ксения Дели и сритва задните части на актьора Джон Легисамо.

С Video Visionary Award ще бъдат отличавани артистите с незабравими клипове. Уникалният ритъм и силното усещане на Duran Duran за визуално въздействие влияят не само на две поколения музиканти, но и продължават да обръщат света. Като един от най-добрите примери за новаторство, стилът им има неоспоримо влияние над музикалната история с добри попадения от зората на MTV до днес. "Не е съвпадение, че нашето израстване като група ставаше паралелно с това на MTV. Възникването на музикални клипове като способ да се повлияе на световната публика беше революционно за бизнеса. Ние приехме тази нова версия на кратките филмчета и се опитахме да я направим своя запазена марка. През годините имахме страхотни преживявания. Работили сме с някои от най-добрите режисьори, без чиято помощ нямаше да бъдем отличени с тази награда. Много сме горди, че я получаваме първи. Благодарим!", споделиха от лагера на знаменитата група, която издаде своя 14-ти студиен албум "Paper Gods" през септември, продуциран от Nile Rodgers, Mark Ronson, Josh Blair и Mr Hudson и със специалните гости Janelle Monáe, John Frusciante, Kiesza и Lindsay Lohan.

Водещи на галата бяха актрисата Ruby Rose и Ed Sheeran, които изиграха ролите на доброто момче и лошото момиче. Харизматичният поп изпълнител, който бе беше номиниран в пет категории след като спечели надпреварата за Best Male Artist миналата година, продължава да завладява света с музиката и чара си.

24-годишният британец е стъпил стабилно на земята, с неизчерпаемо чувство за хумор и страхотни песни, които го превърнаха в неоспорим фаворит. На церемонията той изпълни своя актуален сингъл "Lay It All On Me", записан със страхотните Rudimental

MTV EMA 2016 ще се състои в Ротердам.
 
Победителите:
 
Най-добра песен:
Taylor Swift feat. Kendrick Lamar - "Bad Blood"
 
Най-добър поп изпълнител:
One Direction
 
Най-добра поп изпълнителка:
Rihanna
 
Най-добър изпълнител:
Justin Bieber
 
Най-добър изпълнител на живо:
Ed Sheeran

Дебют:
Shawn Mendes
 
Най-добър видеоклип:
Macklemore & Ryan Lewis - "Downtown"

Виж церемонията на: http://tv.mtvema.com/video/playlists/e7c42500-7451-4d5a-8843-8279dd11d219/p71pr5#playlist/mgid:arc:video:mtvema.com:d2f06b85-7890-4f87-9d0f-09c9e034412f.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички