Теодор Койчинов е новият вокалист на Cofein


Теодор Койчинов е новият вокалист на Cofein

4247

Пловдивската рок група Cofein - вече с вокалист Теодор Койчинов и нов китарист - Милен Димитров, ще представи новата си песен "Тя е хубава" в столичното студио Студио 5 от 22.00 ч. на 19 ноември.

По време на събитието, наречено Live Rock Show, ще прозвучат авторска музика на формацията и кавъри на известни рок банди, сред които Linkin Park, Kings Of Leon, Audioslave, Lump Bizkit, Bon Jovi.

Музиката на "Тя е хубава" е дело на Цветан Карабов, а текстът е на Тони Караатанасов. Песента е написана преди време и е посветена на тогава бъдещата съпруга на Цветан Карабов. Филмовото настроение на "Тя е хубава" е уловено и доразвито от режисьора Георги Ставрев и заснето от 7ep Productions. Рок романтиката на видеосингъла обещава да плени дамската аудитория и да отвори много врати на кавалерите.

Началото на Cofein е поставено през 2002 като клубна банда, свиреща кавъри. Съвсем скоро рокаджиите намират своя собствен стил за правене на авторска музика и успехите не закъсняват. Членове на групата са Теодор Койчинов - вокали, Цветан Карабов - китари, Милен Димитров - китари, Атанас Атанасов - бас и Петър Марков - барабани.

Facebook събитие: https://www.facebook.com/events/1500138440312527/

"Тя е хубава" в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=c3BwZhiobcg

Повече за Cofein може да намерите тук: http://topartists.bg/artisti/cofein

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички