Ъндърграунд рок вечер с гърците Purple Dino и нашите Muddy


Ъндърграунд рок вечер с гърците Purple Dino и нашите Muddy

3944

Вечер с гръцките неандерталци от Purple Dino и родната дет-блус формация Muddy предстои в малката зала на столичния клуб Mixtape 5 този четвъртък, 19 ноември.

Това и е поредната колаборация между два приятелски фестивала в България и Гърция, а именно Wrong Fest и Fuzztastic Planet Festival, които вече няколко пъти са работили заедно на фронта на ъндърграунда.

Purple Dino е четиричленна формация, създена в Гърция през 2013. От тогава насам музикантите са участвали във фестивала Fuzztastic Planet два пъти (през 2014 и 2015). През 2014 бяха основен съпорт на рок легендите 1000mods по време на тяхното турне в Гърция. През 2013 издават своя първи запис, а през 2014 година излиза техният дългосвирещ албум "Jurassic Bar". От създаването си Purple Dino са се заели с мисията да разпространяват своя тежък примитивен рок по цялата земя. Чуйте музиката им на:

http://purpledinoband.bandcamp.com/

"Шок" е ключовата дума за описанието на българската банда Muddy. "Гротескно и грозно аморфно чудовище, газещо в калните, мудни води на потния слъдж метъл, което с всяка крачка, всеки лайв, взема още и още души" (Ивайло Александров). Последният концерт на групата беше с тежковозите Crowbar. Част от музиката на Muddy:

https://muddysofia.bandcamp.com/.

Билети за концерта в предварителна продажба по 8 лв. http://wrongevents.ticketlogic.bg/. На място в клуба ще са на цена 10 лв.

https://www.facebook.com/WrongBar

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички