Тоника СВ специални гости на концерта на Ал Бано и Ромино


Тоника СВ специални гости на концерта на Ал Бано и Ромино

4734

Оригиналният състав на Тоника СВ ще вземе специално участие в концерта на Ал Бано и Ромина Пауър.

Както е известно, дългоочакваното събитие ще се състои в столичната зала "Арена Армеец" на 16 декември.

Обичаните от всички поколения българска музиканти са получили лична покана от италианските си колеги да се включат в шоуто. "С Ал Бано и Ромина Пауър ни свързва дългогодишно приятелство, за нас ще бъде чест отново да излезем на една сцена - заяви Драго от Тоника СВ - Със сигурност заедно с тях ще подготвим специална изненада за феновете на хубавата музика, която обаче няма да издаваме отсега".

Ваня Костова, Милица Божинова, Ралица Ангелова, Драгомир Димитров и Теодор Шишманов репетират за концерта, на който Ал Бано и Ромина ще излязат отново заедно пред родната публика след 15-годишна раздяла. На сцената ще прозвучат едни от най-големите хитове на Тоника СВ, както и всички най-обичани песни на най-продавания дует в историята на музиката.

Освен тях, в събитието ще вземе участие и знаменитият музикант Том Синатра,  считан за един от най-ярките китаристи в света. Започнал да се занимава с музика от невръстна възраст, Синатра  има в биографията си концерти в най-големите и престижни зали в цял свят. Изключително популярен е в Русия, където е изнесъл рекорден брой спектакли пред многобройна публика.

На 16 декември няма да е просто концерт, а събитие, което почитателите чакат отдавна и ще помнят дълго време, уверяват организаторите от "Жокер Медия" и Moko Solution.

Ал Бано и Ромина Пауър са най-известният италиански дует в света. Двамата се запознават през 1967 по време на снимките на филма Nel Sole и се женят три години по-късно. Ромина е дъщеря на холивудската легенда Тайрон Пауър и киното остава една от големите ѝ страсти през целия ѝ живот. До 1983 двамата с Ал Бано заснемат седем филма.

Музиката обаче е тази, която им носи най-големи успехи и ги прави известни в цял свят. Първият им съвместен проект "Dialogo" излиза през 1975 и постига значителен успех. През 1982 дуетът чупи всички рекорди в родната Италия с цели четири парчета в Топ 10 на местните класации. През същата година Ал Бано и Ромина участват на фестивала "Сан Ремо" с "Felicità" и се класират на второ място. Песента става огромен хит в цяла Европа и продава зашеметяващите 6 милиона копия. Две години по-късно дуетът печели най-престижния италиански фестивал с "Ci sarà" от албума "Effetto Amore". Само малка част от другите им хитовете са "Sempre sempre", "Sharazan", "Nostalgia Canaglia" и "Libertà". Те се знаят наизуст от различни поколения и все още са сред най-излъчваните парчета в радиостанциите по цял свят.

Билети за концерта на цени от 40 до 120 лева - в мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн ТУК.

Всички новости и актуална информация за концерта на Ал Бано и Ромина Пауър може да намерите във Facebook в официалното събитие на концерта - Al Bano & Romina Power Live in Sofia.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички