The Smugglers Collective канят на коледен бал


The Smugglers Collective канят на коледен бал

3928

The Smugglers Collective отново включват своята машина на времето, наречена Smugglers Swing Club, за поредното завладяващо пътешествие, което ще се състои на 12 декември.

Събитието е в столичния клуб Mixtape 5, където за пореден път ще се отвори порталът към ерата на суинг, джаз, рок-ен-рол и електро суинг музиката. Специалното издание на парти поредицата обещава да е много коледно и изпълнено с предпразнично настроение.

Зад пулта, разбира се, ще са диджеите от The Smugglers Collective, които ще върнат гостите към годините, когато суингът, и ритъм-ен-блуса и рок-ен-ролът са доминирали класациите, a към края на вечерта ще навлязат с пълна сила в 21 век с електро суинг, който е новата винтидж мания в цял свят. Ще бъде обърнато специално внимание и на любимите на всички коледни хитове от 40-те и 50-те години.

Организаторите са предвидили традиционния си винтидж будоар, където гостите ще могат да се преобразят посредством ретро прически и грим, направени от професионалисти. Посетилите партито ще имат възможност да си направят и коледна снимка за спомен в оригинален празничен декор. По време на събитието прекрасните танцьори от Lindy Hop Bulgaria ще представят зареждащи хореографии и ще нажежат обстановката на дансинга.

Предстоящото издание на Smugglers Swing Club отваря врати за всички почитатели на винтидж емоциите в 21.00 ч. на 12 декември. Стартът на суинг треската ще бъде даден в 22.00 часа. Входът е на цена от 10 лева, без предварителна продажба на билети.

The Smugglers Collective са подготвили главозамайващи изненади и експлозивни концерти за следващите събития с марка Smugglers Swing Club.

Събитието във Фейсбук:

https://www.facebook.com/events/531387710344390

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички