Бохемският дух от Барселона пристига В Двореца


Бохемският дух от Барселона пристига В Двореца

3850

BGKO (Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra) ще изнесе концерт в афиша на 13-тото издания на Международния фестивал за късометражно кино "В Двореца" (In The Palace) в зала 3 на Националния дворец на културата на 13 декември.    

Забавление и испанска революционна музика на едно място? Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra е международен ансамбъл, базиран в Барселона с особен стил, който произлиза от клезмер, джаз и румънска музика. BGKO също така е вдъхновена от електро музикалната сцена на Барселона, както и от латиноамериканските мелодии. Източна Европа е представена в тяхната музика с дух, който само град като Барселона може да донесе.

"Imbarca" (което означава "окачване" на румънски) е първият албум на BGKO. Дискът съдържа едновременно оригинални композиции на бандата, както и версии на популярни класики. Проектът има жив дух, който кара бандата да се чувства "като у дома си", когато е на сцената.  

Оркестърът е развихрял публиката в цяла Европа със своето шоу, изпълнено с вибрациите на традиционна и популярна музика от Източна Европа.

Билети - в мрежата на Eventim.bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички