H.O.S.H и Fur Coat гости на Takeover


H.O.S.H и Fur Coat гости на Takeover

4048

H.O.S.H и Fur Coat са специалните гости на популярната поредица Takeover в столичния клуб "Ялта" този месец.

Сетът на H.O.S.H е на 20 февруари, седмица по-късно (27 февруари) ще се изяви проектът Fur Coat. И двете партита ще преминат в компанията на диджеите от Takeover - Liubo Ursiny, Valdy и Philip Chernikov. Мястото е залата с индустриален дизайн - Room 2.

H.O.S.H (на снимката) e един от най-актуалните немски диджеи, познат като резидент на клубовете Watergate в Берлин, Studio 80 в Амстердам и Ego в Хамбург. От 2006 е неразделна част от някои от най-добрите лейбъли в световен мащаб - Dynamic, създаден от Solomun, и Stil vor Talent, основан от Oliver Koletzki. Стилът на госта е дефиниция за модерна хаус музика, която не се съобразява с граници, а всеки трак е специален.

Fur Coat е тандем от Венецуела. Историята на Sergio Munoz и Israel Sunshine започва с участието им в известния лейбъл на Damian Lazarus Crosstown Rebels, което ги качва на световната хаус сцена. Звученето на дуото комбинира вокали на живо, космически саунд и груув елементи, което ясно личи в дебютния албум "Mind Over Matter". Освен за каталога на Crosstown Rebels, артистите вземат участие и в много други лейбъли, познати на хаус феновете - Hot Creations, Culprit и Get Physical. Fur Coat се изявяват на сцените в клубове, сред които  Warehouse Project в Манчестър, DC-10 в Ибиса, Day Zero в Мексико, Verboten в Ню Йорк и много други.

Организаторите са подготвили още едно новъведение, а именно Pre: TakeoverParty. За всички, които дойдат в клуба от 22.00 до 23.00 часа, входът ще е свободен.  

Както MySound.bg нееднократно писа, "Ялта" промени политиката си за допускане в клуба. Билети за всички събития могат да се закупят само на входа, където всеки е посрещан от фейсконтрол. На място са налични и Yalta Club Cards. Притежателите на такава карта могат да се възползват от редица привилегии, като 50% отстъпка от цената на входа за събитията с гост диджей и свободен вход за всички резидентски вечери.

Информация за Yalta Club Cards - на:
www.facebook.com/yaltaclub/или на е-майл: info@yaltaclub.com.




Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички