P.I.F. и Rewind с концерт в Лондон


P.I.F. и Rewind с концерт в Лондон

5430

Българските банди P.I.F. и Rewind са поканени за концерт в Лондон на 25 февруари, четвъртък.

Събитието се организира от "Строежа" и The 100 Club, като домакин е именно легендарният английски клуб, намиращ се на 100 Oxford Street. Към родните групи като трети участник ще се присъедини със собствен сет Jersey Budd от Лестър.

Предстоящото гостуване в The 100 Club ще бъде второ за P.I.F. През ноември 2014 заедно с Jeremy? разпродадоха всички места, което е предпоставка и сега организаторите силно да препоръчат предварителното закупуване на билети. P.I.F. са на етап съвсем скоро издаден пети студиен албум. Затова и наред с най-популярните песни като "Приказка", "Колело", "Невидимо дете", "Сън в съня", "Оставам тук", "Не спя" и много други, публиката в британската столица ще чуе и нова продукция от групата.

За другата българска формация - Rewind, това ще бъде първа изява на лондонска сцена. Музикантите в състава са Владимир Михайлов (вокали, китара), Михаела Ненова (цигулка, глас, укулеле), Юрий Божинов (бас) и Мартин Профиров (барабани). От английска страна събитието ще бъде подкрепено с участието на Jersey Budd, често познат със соловите си изяви, но в случая ще бъде представен с пълна банда. Джърси Бъд има един албум и три EP-та, като любопитно за неговата кариера е регистрирането на общ концерт с Kasabian в Royal Albert Hall, както и фактът, че самият Tom Meighan от същата група е записвал беквокали за някои от песните му. Излизал е на една сцена с The Rifles, The Enemy и James Morrison.

Вратите на The 100 Club ще отворят в 19.30 ч. местно време, а концертната част стартира в 20.15 ч. и ще продължи до 23.45 ч.

Билети онлайн - чрез We Got Tickets (www.wegottickets.com/event/348208) и Billetto (billetto.co.uk/en/events/pif) на цени от 10 паунда при предварително закупуване и 12 паунда на място.

Събитието във Фейсбук:
PIF / Rewind / Jersey Budd - Live at The 100 Club, London / 25 February 2016
https://www.facebook.com/events/1730281343857075/?active_tab=highlights

Jersey Budd - "Shotgun Times":
https://www.youtube.com/watch?v=rEfnllFXs28

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички