Никеца представя новата си песен Мирна


Никеца представя новата си песен Мирна

7071

Николай Воденичаров, по-известен като Никеца, ще представи първата си изцяло самостоятелна песен "Мирна" в столичния клуб Swingin Hall от 20.30 ч. навръх 8 март.

Гостите не само ще чуят парчето, а и ще видят на голям екран клипа към него. Режисьор е вокалистът на P.I.F. Димо Стоянов. В заснемането са участвали операторите Стефан Стефанов, Николай Мутафчиев и Юри Божинов (P.I.F.).Продуцент е Христослав ГалилеевГальо.

Известен от групите Casual Threesome и Dirty Purchase, Никеца участва и в редица други музикални проекти, сред които изключително успешната колаборация "Honey" с Руди от Руди, Дули, Муден и Кукушев.

Тексът на "Мирна" определено ще допадне на всички, а музиката няма да излезе от съзнанието им, очаква се парчето да се превърне в страхотен хит и скоро всички да си припяват: "Искаш ли…?", заричат се запознати с материала.

Изборът на ден и място за излизането на самостоятелната песен на Никеца не са никак случайни. След представянето, гостите ще се позабавляват в компанията на Dirty Purchase - гаранция за танци до сутринта.

Дами канят – без вход.

Официална страница на Никеца:

https://www.facebook.com/Nikeca.official/?fref=ts

Събитието във Facebook:

https://www.facebook.com/events/622835501199765

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички