На крака за The Dire Straits Experience


На крака за The Dire Straits Experience

4164

Българската публика посрещна и изпрати на крака музикантите от The Dire Straits Experience в "Булстрад Арена" в Русе.

Групата зарадва феновете си у нас с концерт от над 2 часа и изпълнения на най-емблематичните хитове така, както на турнетата в апогея си  преди няколко десетилетия.

От "Telegraph Road", "Walk Оf Life", "Romeo And Juliet" и "Private Investigations", до култовите "Brothers In Arms" и "Sultans Of Swing", нямаше нито едно парче, която да не бе изпълнено от цялата зала заедно с музикантите.

"Тук сме за първи път, но дори не предполагахме какъв прекрасен концерт ни очаква!" - сподели от сцената виртуозният саксофонист и член на оригиналния състав на Dire StraitsChris White. Заедно с барабаниста Chris Whitten и другите от групата - Terence Reis, Tim Walters, Paul Geary, Simon Carter и Daniel Schogger, той доказа, че наследството на Dire Straits не просто не е забравено – то още е актуално и живо както за своите съвременници, така и за най-младото поколение.

Естествено, музикантите не успяха да си тръгнат без задължителния бис, на който публиката избухна с най-големия хит на бандата – "Money For Nothing", и изключителния кавър на инструментала "Going Home", композиран от Mark Knopfler за саундтрака към филма Local Hero.

След България бандата продължава турнето си с цели 9 дати във Великобритания, последвани от четири концерта в Холандия.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички