Дуум: Obsidian Sea завъртат на винил Dreams, Illusions,Obsessions


Дуум: Obsidian Sea завъртат на винил Dreams, Illusions,Obsessions

4381

Българското дуум трио Obsidian Sea е специален гост на концерта на сръбските риф бригади Fluid Undrerground и Brigand в столичния клуб Live & Loud тази събота.

Нашите момчета ще представят своя нов басист Делян Караиванов (екс-Upyr, екс-Center, Murder Of Crows), временно заемащ мястото на напусналия миналата година Ивайло Добрев, на събитието, организирано от Rawk’n’Roll.  

Obsidian Sea е единствената българска банда, която свири традиционен дуум в духа на ранните Black Sabbath, Pentagram, Saint Vitus, Black Hole и Paul Chain. Миналата година триото издаде втория си албум "Dreams, Illusions, Obsessions", който излиза и на винил през американския ъндърграунд лейбъл Nuclear War Now! Productions в тираж от 1000 броя, а в България има само 150 екземпляра.

Изданието е в два варианта – класически черен винил в красива обложка и А2 постер на Obsidian Sea, както и в дай хард тираж със златиста плоча плюс нашивка и стикер. Лейбълът скоро ще преиздаде и CD-версията на "Dreams, Illusions, Obsessions".

Плочата ще се продава ексклузивно от бандата на концерта в събота. Билети на цена 10 лева ще се продават на входа в клуба.

Плочите на Obsidian Sea ще могат да се купят на цена от 28 лева на концертите на бандата, през нейния Facebook профил или на e-mail: obsidiansea.band@gmail.com.

Събитието във Фейсбук:

https://www.facebook.com/events/1101947616506008/

Obsidian Sea във Facebook:

https://www.facebook.com/ObsidianSeaDoom

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички