Vanity Black празнува 4 години


Vanity Black празнува 4 години

5365

Vanity Black All Stars ще събере всички приятели и лица от шоубизнеса, замесени в историята на легендарното софийско хип-хоп парти, в клуб Mascara на 21 април.

Популярната рап платформа, която започна своята история под шапката на столичното заведение през 2012, наложи нова мода в клубните събития в София и успя да привлече сред приятелите си и най-страстни фенове, всички популярни лица от музикалната сцена в България.

Vanity Black ще отбележи своя четвърти рожден ден и официалното си завръщане в Mascara с парти на звездите и хип-хоп музиката този четвъртък. Изданието ще бъде посветено на всички, замесени в историята на популярните черни партита – на музикалните двигатели зад пулта DJ Stancho, DJ Ray Bon и неподражаемата енергия и глас на официалния хост Don Eddy; на дългогодишните приятели и лица от шоубизнеса, които всяка седмица бяха част от най-мощните хип-хоп избухвания в столицата, както и на всички фенове на Vanity Black с "черна кръв" във вените, поясняват от управата на заведението. Специално участие ще вземе 2 Lica (Лошите). Вратите ще отворят в 23.00 часа.

Welcome drink: Johnnie Walker Black Label.

Вход: 10 лева.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички