Jеremy? представят дебютния си албум с концерт на 26 май


Jеremy? представят дебютния си албум с концерт на 26 май

4811

Дългоочакваният дебютен албум на група Jеremy?, който ще излезе в края на месеца, ще бъде представен с концерт в клуб "Терминал1" на 26 май, четвъртък.

Специални гости на сцената ще бъдат фронтменът на Остава - Свилен Ноев, актьорът Бойко Кръстанов и Рут Колева, а вечерта ще стартира с половинчасов сет на новия проект на Ража - Dead Man's Hat.

Албумът съдържа десет песни, записвани и смесвани в България и Ирландия, включително четирите вече добре познати сингъла - "Fake Fruits", "Hope", "Two Weeks To The Great Escape" и "King Kong". Всички парчета ще бъдат изпълнени на живо по време на предстоящия концерт, който ще бъде първи за групата след близо четири месеца пауза.

Вратите отварят в 21.00 ч., а началото е обявено за 22.00 ч.

Наскоро българските музиканти спечелиха наградата на публиката на престижния международен конкурс за песен International Songwriting Competition 2015 с "Fake Fruits". В надпреварата участваха около 18 500 песни, а родната банда се класира сред финалните шестнадесет в категорията AAA (Adult Album Alternative), след като премина няколко етапа на базата на гласовете на авторитетно жури.

Билети за концерта - в мрежата на Eventim.bg - на цени от 8 лв. при предварително закупуване и 10 лв. на самата дата и на място. Каси: "Строежа", "Пикадили", "Германос", "Офис 1", "На тъмно", Usit Colours, "Технополис", "Техномаркет", OMV, Билетен център НДК, "Арена Армеец", както и онлайн през сайта на компанията.

Броят на пропуските е ограничен до 300.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички