Ситуация след ситуация с Тео Чепилов


Ситуация след ситуация с Тео Чепилов

4159

Издателство "Колибри" представи "Ситуация след ситуация" - сборник с разкази на Тео Чепилов, на стилно парти в литературен клуб "Перото" през уикенда.

Водещ на ситуационната трагикомедия бе Жаклин Вагенщайн, която презентира книгата заедно с Биляна Славейкова, а от ситуация в ситуация влязоха Ицо Хазарта, Калин Врачански, Явор Бахаров, Стефан Вълдобрев, Дидо от D2 и неудържимият рапър 100 кила. За доброто настроение преди и след събитието се погрижиха диджеите Vajarov & Paci Pac, а в саундтрака на партито се включи и бийтбоксърът Red One.

"Ситуация след ситуация" не е нещо, което просто съм написал – това е книга, която съм преживял. Голяма част от случките са лични истории – мои и на приятели", казва Тео.

Творбата събира истории за задимените заведения, за наркотиците, примесени с музика и погълнати с алкохол, за безразборния секс, безличните познанства, безкрайните брътвежи на безсмислени теми, за лутането, кръстопътищата и всичко останало, съпътстващо живеенето на висока скорост. Безкомпромисно директни, тези разкази са шокираща хроника на едно излъгано поколение, на което шумно и щедро бе обещано светло бъдеще, но получи сива и сурова реалност. Зад маската на самоиронията, хумора и оголения език крещи болката от изгубения живот. Суперспециално място в текстовете на Тео заема музиката. 

Тео Чепилов е сред авторите на легендарните списания "РИТЪМ" и "Eгоист", вихрил е перо още в "Интро", "Едно", Go Guide и "Капитал Light". Участва в създаването на едни от най-успешните български сериали - "Под прикритие", "Стъклен дом" и "Домашен арест". Негов е текстът "Десетте вида софиянци", събрал над половин милион четения в интернет. Работил е на още сто места и е написал множество публикувани и непубликувани страници. Автор е и на sci-fi късометражния филм Sunless.

Тео работи и в сферата на връзките с обществеността, където заедно с Биляна Славейкова създават Star PR.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички