Спечели пропуск за юбилейното издание на Обичам 90-те


Спечели пропуск за юбилейното издание на Обичам 90-те

5312

Любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е от нашите приятели радио Energy и Coco Agency, традиционни организатори на "Обичам 90-те". Както е известно, юбилейното издание на мегапартито ще завладее столичния Зимен дворец на спорта от 20.00 ч. на 11 юни.

Двама получават уникалния шанс да се сдобият с пропуск за събитието. Имената им ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен отговор на въпроса:  

Коя британска певица ще се изяви на сцената в Зимния дворец с германската евро денс формация Culture Beat и рапъра Krayzee?

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/I Love 90's

Очакваме до 17.00 часа на 10 юни.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, може да откриете в  в MySound.bg!

Деветдесетарският дух ще се завърне у нас с любими и популярни хитове от La Bouche, Fun Factory, Culture Beat и Krayzee, придобил известност от участията си в някои от най-големите хитове на C.C. Catch, и едни от най-обичаните евро рап изпълнители от българските фенове - C-Block.  

Организаторите са подготвили много изненади за юбилейното издание и игри от сцената, гарнирани с любими парчета, сред които "I Wanna Be With U", "Sweet Dreams", "Mr. Vain", "Time Is Tickin' Away" и още много други. На сцената екипът на радио Energy ще отбележи своята 10-годишнина.   

Първи на българска земя ще стъпят La Bouche. Те пристигат няколко дни преди концерта за снимките на клип към парче от новия им албум. В интервю, което даде по повод предстоящото си участие на "Обичам 90-те", Лейн Макрей от хитовата деветдесетарска формация сподели, че това ще бъде неговата трета визита у нас и че при всеки от престоите си тук не спира да се удивява на красотата на нашата природа и гостоприемството на хората.

Организаторите готвят уникална сцена, която ще бъде разположена в средата на терена, както и многобройни визуални ефекти по време на изпълненията.

За пет години поредицата "Обичам 90-те" успя да срещне българските фенове на евроденс и рап музиката с много популярни изпълнители - 2 Unlimited, Dr. Alban, E-Type, Jenny от Ace Оf Base, Ice MC, Captain Jack, Nana, C-Block, East 17, DJ Sash!, Masterboy, SNAP!, Haddaway и Corona.

Междувременно все още може да пробваш късмета си за книгата на Тео Чепилов "Ситуация след ситуация"

Ето КАК

Успех на всички!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички