Виж Айрън Мейдън от Wacken Open Air 2016 на живо по ARTE Concert


Виж Айрън Мейдън от Wacken Open Air 2016 на живо по ARTE Concert

4856

Световното турне на Айрън Мейдън (Iron Maiden) The Book Of Souls World Tour 2016, което стартира в края на февруари, обхвана 36 страни с общо 72 концерта, изнесени пред над 1.5 милиона почитатели.

Знаменитата британска хеви метъл банда ще изпълни своето последно шоу на фестивала Wacken Open Air в Германия този четвъртък, 4 август. ARTE Concert ще излъчи на живо цялото невероятно изпълнение. Грандиозният концерт ще бъде предаван от многоброен брой камери и ще може да бъде гледан от всяка точка на света – изключително преживяване за всеки, който не да може да посети шоуто.

"Решихме да завършим турнето си на Wacken, тъй като това е идеалният начин да приключим този вълшебен тур, свирейки на този легендарен метъл фестивал пред 80 000 отдадени фенове" - споделя мениджърът на Мейдън Род Смолууд (Rod Smallwood) - Wacken се превърна в международно събитие, където хиляди почитатели от цял свят се присъединяват и празнуват заедно с немските фенове, така че това е перфектният завършек на едно забележително турне. Навсякъде където свирихме, феновете бяха невероятни и реакцията към новите песни и сценография беше феноменална. Бандата обожаваше всяка минута на сцената. Така че когато Wacken и ARTE ни помолиха да обсъдим варианта концертът ни да бъде предаван на живо, ние приехме с готовност възможността да дадем на феновете си един последен подарък от турнето ни. Световният стрийминг  на финалното шоу ни позволява да благодарим на всички почитатели, пред които сме свирили досега, както и на тези, които не успяха да дойдат да ни видят на това турне и да се убедят колко невероятно е това шоу на живо, за да знаят какво са изпуснали!"

Ексклузивното световно излъчване на живо на концерта ще бъде от 22:30 ч. българско време (9.30pm CET) на тези адреси:

http://concert.arte.tv/de/wacken

www.wacken.com

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички