Ера Истрефи пристига за първи път в България


Ера Истрефи пристига за първи път в България

4827

Суперзвездата Ера Истрефи ще се качи на сцената на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2016 за грандиозния закриващ концерт в София, който ще се състои на площад "Батенберг" от 20.00 ч.

Феновете ще имат възможността да чуят на живо мегахита "Bonbon"  популярната изпълнителка за финал на заключителния спектакъл. Набелязаната от музикалните критици в САЩ за следващата Lady Gaga Ера Истрефи е родена в Прищина, Косово, през 1994. През 2013 нейната звезда изгрява с парчето "Manipërmoney", последвано от "A podon" и "E dehun", които също предизвикват фурор на световната музикална сцена, но буквално бледнеят пред рекордните близо 116 милиона гледания на последния мегахит на Ератоталната сензация "Bonbon". Парчето става застава под №1 за цял свят в класациите на Shazam, Spotify и iTunes. Следващата голяма стъпка за Ера не закъснява – през 2016-та младата дива с балкански корени подписва с гиганта Sony Music Entertainment и Ultra Music.

Неотдавна Ера бе в Лос Анджелис заедно с новия си мениджърски екип, където засне и чисто нова фотосесия. Освен за горещите кадри, Истрефи бе в Града на ангелите и за работа върху няколко нови проекта. Патрик Мокси, президент на департамента за електронна музика в Sony Music, споделя: "Изключително сме развълнувани от предстоящите записи с талантливата Ера Истрефи и работата с NESËR Music, най-голямата медийна група в Косово", а Волфганг Бос допълни: "Eра е изключителен артист със собствен стил и много ясна артистична визия за себе си. Щастливи сме, че ще работим с нея и NESËR Music върху създаването на албума ѝ за Sony Music International". Ultra ще издадат диска на Ера Истрефи и в САЩ в колаборация с друг лейбъл от семейството на Sony MusicRCA Records.

Ера Истрефи ще се качи на сцената на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2016 (CCTVHET 2016) със съдействието на Show Time, а заедно с нея ще бъдат и любимите на родната публика Krisko, Поли Генова, Мария Илиева, Pavell & Venci Venc, Михаела Филева, Атанас Колев, Пламен и Иво, Михаела Маринова, Невена Пейкова, Дарина Йотова Dara, Кристиан Костов, DJ Дончо и балет Нова.

Още интересни новини и подробности - на Фейсбук страницата на Coca-Cola Happy Energy Tour:

http://www.facebook.com/CCHappyEnergyTour

както и на страницата на The Voice Of Summer Tour:

https://www.facebook.com/thevoicetour

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички